Jernbaneingeniør/sporplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist19.03.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du tar ansvar i spennende prosjekter og får jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe med 22 medarbeidere som alle har solid erfaring fra alle plannivåer innen baneplanlegging- og prosjektering. Sammen med resten av teamet bidrar du til å skape gode samferdselsløsninger i Norge.

Fremtiden kan kanskje virke fjern for mange, men hos Sweco er den i høyeste grad til stede. Det er Swecos jobb å være i forkant.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og bredt fagfelt. Du er, som oss, opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Som jernbaneingeniør/sporplanlegger er du med på å planlegge og prosjektere samferdselsprosjekter i Norge. Sweco er involvert i en rekke store og små infrastrukturprosjekter for myndigheter og private aktører, og flere skal settes i gang de nærmeste årene. Derfor vil vi gjerne ha deg med på laget.

Hos oss former du fremtidens byer og samfunn.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av fagansvarlig overbygning, sporprosjektering av jernbane-, t-bane- og trikkeprosjekter og utarbeidelse av fag- og samordningsmodeller, tegninger og tilbudsbeskrivelser. Arbeidet vil spenne fra utredninger til byggeplaner. Det er også mulighet for å jobbe med prosjekt- og prosjekteringsledelse.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør med minimum to års relevant erfaring med prosjektering av jernbane, t-bane eller trikk.
  • Du har bachelor- eller mastergrad.
  • Du har god kjennskap til prosjektering med Autocad/Novapoint.
  • Du er godt kjent med sporprosjektering etter BaneNORs tekniske regelverk og/eller prosjekteringsgrunnlag for Sporveien i Oslo.
  • Du er en engasjert lagspiller med godt humør, også i krevende situasjoner.
  • Du blir motivert av å jobbe i 3D på tvers av fag.
  • Du har lyst til å utvikle deg videre innen dine interessefelt og denne stillingens fagområde.
  • Du kommuniserer og skriver godt på norsk.
  • Du har kjennskap til VDC.

Kontaktpersoner:

Torgeir Sønstabø

Gruppeleder

+47 977 01 502

torgeir.sonstabo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: