Prosjektleder Bygg

AF Nybygg tilbyr oppføring av komplette bygg. Prosjekter utføres innen boligbygg, offentlige bygg (skolebygg, omsorgsbygg, mv.), næringsbygg og andre typer nybygg. Vi utfører primært prosjekter i Oslo og Akershus. Prosjektene kjennetegnes ved at de er komplekse og tidkrevende og ofte med kontraktsverdi over MNOK 100. AF Nybygg skal være best på riktig bruk av digitale verktøy i prosjektgjennomføringen og vår gjennomføringsmodell sikrer kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring.

FirmaAF Nybygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Føler du at du ikke kommer deg videre der du er i dag? Da er det kanskje hos oss du skal ta det neste steget i din karriere?

Vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar. Derfor ønsker vi deg som ikke er redd for å leve ut nysgjerrigheten din med på laget vårt. Du har høyere teknisk utdannelse og erfaring fra å lede hele eller deler av byggeprosjekter, og du ser muligheter i bruk av ny teknologi og utstrakt bruk av BIM.

Hos oss får du mulighet til å utvikle deg videre og bli del av et fremtidsrettet og nytenkende arbeidsmiljø.

Som prosjektleder hos oss blir du ansvarlig for nybyggsprosjekter for både private og offentlige kunder. Din struktur og ledelse av prosjektorganisasjonen skal sørge for de gode resultatene, og du blir vår fremste kontaktperson og relasjonsbygger inn mot kunden.

AF Nybygg utvikler, prosjekterer og bygger offentlig og private næringsbygg samt boligbygg. Vår gjennomføringsmodell er tilrettelagt for å sikre kunder og samarbeidspartnere en kostnadseffektiv, sikker og kvalitetsoptimal prosjektgjennomføring. Du er derfor kommersielt anlagt, tenker sikkerhet i alle ledd og du brenner for å levere upåklagelig kvalitet.

Din personlige utvikling er avgjørende for vår videre vekst, og vi tilbyr blant annet kursing og kompetanseløft gjennom vårt eget lederutviklingsprogram.
Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Våre ansatte gis mulighet til å investere i bedriften gjennom fordelaktige aksje- og opsjonsprogram.

Kontaktpersoner:

Geir Flåta

Direktør

AF Nybygg

+47 994 01 510

Line Strande

HR-rådgiver

Konsern

+47 92 22 38 16

Søk stilling

Vis flere stillinger: