Kategorisjef elektro

Tenker du på hvordan elektro kunne gjort hverdagen for helsebygg eller private boliger enklere og smartere? Eller hvordan legge til rette for fremtidens krav til energi- og strømforbruk i skole- og næringsbygg?

Vårt kompetansesenter skal styrke teamet sitt og vi ser etter deg med elektrofaglig tyngde og interesse for å skape fremtidens bygg sammen med oss i Backe. Hos oss blir du en del av et hyggelig miljø med høyt faglig kvalifiserte medarbeidere.

Kompetansesenteret i Backe Entreprenør består av 6 kategorisjefer innenfor hvert sitt spesialfelt. Kategorisjef skal bistå Backe Entreprenør sine datterselskaper med rådgivning spesielt knyttet til utvikling av prosjekter, innkjøp, produksjon, etterarbeid og oppfølging innenfor eget fagområde.

FirmaBacke Entreprenør
FylkeAkershus, Oslo
StedLysaker
Søknadsfrist23.03.2019
Arbeidsoppgaver

Som kategorisjef for elektro skal du bistå datterselskapene i stor grad med innkjøp- og kalkyleprosesser, i utvikling av prosjekter og med oppfølging av prosjekter under- og i reklamasjonsperioden. Du må holde deg oppdatert på offentlige krav innenfor fagområdet, samt bidra i videreutviklingen av Backe Entreprenørs totalkvalitetssystem. Du skal også kartlegge og kvalitetssikre potensielle leverandører og samarbeidspartnere i Norge og i utlandet. Det vil være viktig at du deltar som spesialist ved innsalg av nye prosjekter til kunder, samt kvalitetssikre og utarbeide funksjonsbeskrivelser. Det er også ønskelig at du bistår som foreleser på interne kurs og samlinger.

Kvalifikasjoner

Du har kommersiell erfaring innen fagområdet og et stort faglig nettverk og du har opparbeidet deg gode organisatoriske, økonomiske og styringsmessige ferdigheter.

Formelle krav: Høyere teknisk utdannelse (tilsvarende ingeniør/sivilingeniør-nivå) i kombinasjon med omfattende driftserfaring fra byggeprosjekter som spesialist innen elektro.

Personlige egenskaper

Du er selvstendig og fleksibel, liker å jobbe i team og ser verdien av å dele erfaring og kompetanse. Det stilles krav til at du har gjennomslagskraft og evner å skape tillit. Du er komfortabel med å utfordre og inspirere dine omgivelser til å tenke nytt og annerledes. Det stilles krav til gode kommunikasjonsevner både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

En spennende og utfordrende nøkkelstilling i selskapet med mye ansvar og stor frihet hvor du får brukt din kompetanse og utviklet deg. Du har stor påvirkning på egen arbeidshverdag. Hos oss er det korte beslutningslinjer og et uformelt og godt arbeidsmiljø Bli med å form fremtiden til Backe og byggeprosjektene våre!

Vi ser frem til å motta din søknad!

Kontaktinfo:

Arne Nerstad

Driftsdirektør

(+47) 99530920

Søk stilling

Vis flere stillinger: