Avdelingsleder infrastruktur

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist28.02.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som hver dag er med å bygge fremtidens byer og samfunn.

Hos oss gjør du en forskjell. De tre avdelingene våre i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm samles nå under én paraply som region Viken. Vi tror nemlig dyktige hjerner jobber bedre sammen. Som del av satsingen vår i Viken er du med på å bygge fremtidens Norge og bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene.

Hos oss utvikler du deg. Du leder gruppeledere som har team bestående av flinke planleggere, arkitekter, rådgivere og prosjektledere. I likhet med oss, er du opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø på en bærekraftig måte. Samarbeidsevnene dine er velutviklede, og du er entusiastisk og engasjert.

Den viktigste arbeidsoppgaven din blir å bidra til vekst og utvikling av både avdelingen og regionen. Du skaper gode resultater for Sweco og kundene våre. Som leder bidrar du til å utvikle den beste fagkompetansen innen avdelingens fag; arealplanlegging, landskapsarkitektur, vei og VA.

Dette kan du:

  • Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør innen relevant fag.
  • Det er et stort pluss om du har tilleggsutdannelse innenfor prosjektledelse og erfaring med rådgivning, men dette er ikke et krav.
  • Du kommuniserer godt på norsk.
  • Du er en omgjengelig person som tar vare på de rundt deg.
  • Du er strukturert, tar ansvar og er tydelig i kommunikasjonen.

Kontaktpersoner:

Kristin Skjold Larsen

Ambire

90969051

Arve Stenrud

Regionleder

982 11 330

Søk stilling

Vis flere stillinger: