Avdelingsleder Bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist24.02.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som hver dag er med å bygge fremtidens byer og samfunn.

Hos oss gjør du en forskjell. De tre avdelingene våre i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm samles nå under én paraply som region Viken. Vi tror nemlig dyktige hjerner jobber bedre sammen. Som del av satsingen vår i Viken er du med på å bygge fremtidens Norge. Du bidrar med kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger i prosjektene våre, både lokalt og regionalt. Arbeidssted for denne stillingen er i Ski.

Du leder gruppeledere som har team bestående av flinke planleggere, arkitekter, rådgivere og prosjektledere. I likhet med oss, er du opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Du er entusiastisk og nysgjerrig og jobber effektivt og strukturert.

Som avdelingsleder i Swecos utvikler du den beste fagkompetanse og skaper gode resultater.

Den viktigste arbeidsoppgaven din blir å bidra til vekst og utvikling av både avdelingen og regionen. Som leder skaper du en høy attraktivitet til avdelingens tre grupper innenfor fagene bygg, PA og tekniske installasjoner.

Dette kan du:

  • Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen relevante fag. Det er et stort pluss om du har tilleggsutdannelse innenfor prosjektledelse og erfaring som rådgiver, men dette er ikke et krav.
  • Du har ledererfaring og har jobbet i en nærliggende virksomhet.
  • Du kommuniserer godt på norsk, både skriftlig og muntlig.
  • Du er en ansvarlig leder.

Kontaktpersoner:

Kristin Skjold Larsen

Ambire

90969051

ksl@ambire.no

Arve Stenrud

Regionleder

982 11 330

Søk stilling

Vis flere stillinger: