Vibeke Saarem, næringslivsansvarlig i Ingeniører Uten Grenser og Øyvind Mork, administrerende direktør i Asplan Viak. Foto: Asplan Viak

Asplan Viak inngår samarbeid med Ingeniører Uten Grenser

Asplan Viak og organisasjonen Ingeniører Uten Grenser inngår et nytt samarbeid for å jobbe mot å oppnå FNs bærekraftsmål.

Det skriver Asplan Viak i en pressemelding fredag.

– Ingeniører Uten Grenser har som mål å avhjelpe nød i verden gjennom planlegging og ingeniørarbeid. Det treffer oss i Asplan Viak midt i vår kjernekompetanse og være kjerneverdier, sier Øyvind Mork, administrerende direktør i Asplan Viak, i pressemeldingen.

Næringslivsansvarlig i Ingeniører Uten Grenser (IUG), Vibeke Saarem, sier at de er stolte av å ha fått med seg Asplan Viak på et samarbeid.

– Sammen skal vi jobbe for å nå FNs bærekraftsmål og fortsette å levere teknisk- og ingeniørmessig kompetanse til bistandsprosjekter, sier hun.

Gjennom samarbeidsavtalen med IUG vil Asplan Viaks ansatte få mulighet til å delta i viktige, internasjonale bistandsprosjekter, heter det i pressemeldingen.

– Vi har mange medarbeidere med et stort samfunnsengasjement. Jeg er sikker på at mange av disse gleder seg til å kunne bidra med sin kompetanse i de prosjektene som IUG bidrar i rundt omkring i verden, sier Øyvind Mork.