Rådgiver hydrologi/hydraulikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist10.03.2019

Vil du styrke Swecos fagmiljø i Trondheim?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine.

Du tar ansvar i spennende prosjekter og får jevnlig oppfølging, slik at du lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Vi vet du er flink

Hos oss gjør du en forskjell. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt miljø. Arbeidsdagen bestemmes i stor grad av prosjekter, og du har stor fleksibilitet.

Hos oss vil du utvikle deg. I denne stillingen har du store muligheter til å bli prosjektleder. Du vil da få ansvar for både gjennomføring og økonomi. Det er en fordel at du har praktisk sans og føler deg trygg på å ferdes i terrenget og ved vassdrag. Vi oppfordrer både erfarne og nyutdannede til å søke.

Som del av Swecos energiavdeling vil du bidra til å øke vår kapasitet og skaffe muligheter til nye prosjekter.

Dine arbeidsoppgaver vil bestå av flerdimensjonal hydraulisk modellering i forbindelse med vannlinjeberegning, flomsonekartlegging, planlegging av vassdragskonstruksjoner og erosjonssikring. Andre oppgaver er flomberegninger, hydrologiske analyser og produksjonsberegning for vannkraftverk, tilstandsvurdering og dokumentasjon. Ute i felt vil du blant annet jobbe med vannføringsmålinger, kartlegging av bunntopografi og instrumentering.

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør og har relevante kurs innen vassdragsteknikk (hydrologi og hydraulikk, hydraulisk modellering).
  • Du har erfaring fra tidligere arbeidsgiver, eller fra prosjekt-, master- eller PhD-oppgave med relevante problemstillinger, slik som hydrologiske beregninger eller hydraulisk modellering.
  • Du har god evne til samarbeid, er initiativrik og ansvarlig og evner å bygge relasjoner og skape nettverk. Du har god teknisk forståelse, interesse i modellering og er strukturert.
  • Det er ønskelig at du har NVE-godkjenning som fagansvarlig i fagområdet IV eller V (hydrologi eller hydraulikk).
  • Det er ønskelig at du har kjennskap til teknisk utstyr og feltarbeid, og måleutstyr for hydrologiske målinger, slik som ADCP.
  • Det er ønskelig at du har erfaring med erosjonssikring.
  • Hvis du kjenner til programvare/modeller som ArcGIS, HEC-RAS eller andre 2D hydrauliske modeller (gjerne også 3D slik som ANSYS eller OpenFOAM), nMag, VANSIMTAP og annen relevant programvare, er det en fordel.

Kontaktpersoner:

Wolf-Dietrich Marchand

Gruppeleder

+47 901 20 744

Søk stilling

Vis flere stillinger: