Sjåfør for elektrisk gravemaskin

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 500 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist20.02.2019

Vi følger opp EU sin kåring til Oslo som europeisk miljøhovedstad i 2019 i skarp konkurranse med 13 andre hovedsteder. Vår miljøposisjon skal dermed styrkes – vi skal bestreber fosilfrie byggeplasser, og leter etter deg som har lyst til å kjøre vår elektriske gravemaskin i Oslo-området. Maskinen vil blant annet blir benyttet på et av landets første og største fossilfrie byggeprosjekter.

Om deg

Du må være en erfaren sjåfør med referanser som kan dokumentere minimum ca 5000 timer erfaring fra 20-30 tonns beltemaskin. Samtidig må du være spesielt interessert i å aktivt bidra som støttespiller til å utvikle konseptet elektrisk gravemaskin.

Selvstendighet i denne oppgaven er et krav og du må derfor aktivt være med på å ta tak i løsninger vedrørende opplegg rundt blant annet arbeidssykluser i forhold til ladebehov. Det er videre en stor fordel at du har spesifikk kjennskap til El-anlegg og generell kjennskap om strømteori.

Graveren er av høyteknologisk standard med digitalt utstyr og du må derfor både evne og like å håndtere og jobbe på den måten.

Siden maskinen skal benyttes i Oslo-området er det derfor praktisk at du er lokalisert sentralt på Østlandsområdet, og kan jobbe en fem-dagers uke.

I Veidekke verdsetter vi samhandling og involverende planlegging høyt, og du bør derfor også like å jobbe på lag med andre, der målet er å sammen finne gode og lønnsomme løsninger.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye medarbeider, blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring utover kvalifikasjonskravene bli gitt.

Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift. I dag eier vi ca 20% av verdiene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Morten Flesvig

Ressursleder

Telefon 905 29 035 

Søk stilling

Vis flere stillinger: