Produktsjef sesong og varme

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.

Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
Søknadsfrist04.02.2019

Produktsjef sesong og varme

Optimera styrker sin satsing innen sesong og varme, og leter etter en offensiv produktsjef som ønsker spennende utfordringer, og som vil utvikle seg i Norges ledende byggevarebransje. Du vil få en sentral rolle innen et viktig satsningsområde for selskapet. Du kommer inn i et faglig sterkt team preget av ønske og vilje til å skape resultater. 

«Sammen bygger vi vinnere»

Hva innebærer rollen?

Som produktsjef sesong og varme vil du være drivkraften til å gjennomføre sortimentsendring og produktutvikling i henhold til overordnet strategi. Du vil ha ansvar for å analysere og overvåke markedet og konkurransebildet, og vil bistå Kategorisjefen med å optimalisere salg og inntjening gjennom verdikjeden. Du har ansvaret for kalkulasjoner og prisovervåking slik at vi til enhver tid er konkurransedyktig på pris i markedet. Samtidig som du skal utvikle egne merkevarer innen området. Du vil være bindeleddet mellom leverandør og Optimera, og ha ansvar for sortimentsporteføljen og videreutvikling av denne. Du vil også ha ansvar for å forberede og gjennomføre leverandørmøter.

I tett samarbeid med markedsavdeling skal man utarbeide og gjennomføre markedsaktiviteter.

Stillingen rapporterer til Kategorisjef retail, og vil være varegruppens hovedkontakt mot logistikk-, innkjøp-, marked- og salgsavdeling.

Er du den vi ser etter?

Vi er ute etter en markedsorientert person med evne og ønske om å lære noe nytt innen fagområdet. Du må ha økonomisk forståelse og evnen til å se hele verdikjeden. Det er viktig at du er nøyaktig i arbeid og kommunikasjon, har gode samarbeidsevner og er fleksibel med stor arbeidskapasitet. Du bør ha erfaring med kampanjeplanlegging og gjennomføring, og gjerne erfaring fra utvikling av egne merkevarer og sesongsortiment.

Hva må til?

Vi ser etter en analytisk og strukturert person som er offensiv, effektiv og har stor gjennomføringskraft. Det er viktig at du har en kommersiell holdning med evne til å skape dynamikk i varegrupper. Du er imøtekommende, profesjonell, utadvendt og initiativrik, og du må trives i en hektisk hverdag.

I tillegg kjenner du deg igjen i verdiene våre: Offensive, Profesjonelle og Personlige

Vi tilbyr

Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkl. bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Kontakt

Er du fortsatt nysgjerrig? Ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners AS for nærmere informasjon om stillingen:

Helge Frisch, mobil: 900 98 607

Emilie Holthe, mobil: 930 24 433

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søk stilling

Vis flere stillinger: