Nyutdannet ingeniør 2019

Vil du være med der det skjer og ha mulighet til å påvirke hvordan entreprenørbransjen ser ut i fremtiden? I AF brenner vi for innovasjon og nyskapning, og nå har du mulighet til å bli med å løse fremtidens utfordringer sammen med oss. Vår kultur er preget av høy trivsel og stolthet. I AF har vi fokus på resultater og ikke minst menneskene som jobber her. Ønsker du varierte arbeidsoppgaver og engasjerte kollegaer? Sjekk ut mulighetene i AF under!

FirmaAF Gruppen
FylkeHele landet
Søknadsfrist01.03.2019

Karriere i AF – Kan du se det for deg?

Vi søker nyutdannede ingeniørstudenter og fagskolestudenter som deler våre verdier og vil være med å skape resultater for AF. Vi trenger deg som er nysgjerrig, sulten på å lære, og klar for store utfordringer. Du trives med samarbeid og kan bidra både faglig og sosialt.

Våre 4200 ansatte er svært forskjellige, men har alle én ting felles: De er nysgjerrige. De elsker gode løsninger og vanskelige utfordringer. I AF Gruppen dyrker vi nysgjerrigheten. For vi vet at de som stiller nye spørsmål som regel finner nye svar.

AF Gruppen ansetter hvert år en rekke nyutdannede ingeniører, og vi har god erfaring med å la nyutdannede utvikle seg gjennom tidlig ansvar og krevende oppgaver. Vi tilbyr ansvar og tillit, og venter engasjement og gode løsninger tilbake. I AF utvikles du gjennom en spennende og utfordrende arbeidshverdag, samt gjennom kursing og opplæring i vårt eget AF Akademi.

I AF Gruppen vil du finne mennesker som deler din nysgjerrighet. Og du vil finne rom til å leve den ut.

Spennende arbeidsoppgaver

I AF vil du både få brukt kunnskapen du har med deg fra studiet, og tilegne deg ny kompetanse gjennom nye arbeids- og ansvarsområder. Gjennom våre ulike virksomhetsområder og store variasjoner i størrelse og type av prosjekter, er det mulighet for deg som nyutdannet til å bryne deg på mange ulike fag, roller og oppgaver. Typiske arbeidsoppgaver for nyutdannede ingeniører og fagskolestudenter inkluderer bl.a.:

  • Prosjektering
  • Oppfølging av underentreprenører
  • Kontraktsarbeid
  • BIM
  • Stikning
  • Mengdeberegning
  • Kalkulasjon
  • Driftsplanlegging
  • Energieffektivisering
  • Risikostyring
  • Kvalitetsstyring
  • HMS
  • Arbeidsledelse

Nysgjerrig på arbeidshverdagen i AF? Følg våre ansatte på af_gruppen på Snapchat, eller sjekk ut AF Gruppen på YouTube.

Vi tilbyr fast stilling i fem av våre forretningsområder; ANLEGG, BYGG, ENERGI, MILJØ og OFFSHORE.

Våre virksomhetsområder

ANLEGG: AF utfører alle typer anleggsprosjekter innen samferdsel, infrastruktur og vannkraft slik som vei, bane, flyplass, fundamentering, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Vår anleggsvirksomhet omfatter også nybygg og oppgradering av olje-, gass- og havneanlegg.

BYGG: AF er en av landets største aktører innen boligbygg, næringsbygg og offentlige bygg. Som totalentreprenør har vi bred erfaring og solid kompetanse som spenner over hele verdikjeden fra utvikling og prosjektering til bygging. AF er også ledende innen rehabilitering, ombygging og påbygging.

ENERGI: AF leverer løsninger som garanterer lavere energibruk for bygg og industri. Vi leverer prosjektering, design, installasjon og drift av energisentraler til en bred kundegruppe og tilbyr innovative og kostnadseffektive løsninger for alle tekniske fag i nybygg.

MILJØ: AF er Europas største entreprenør innen riving og miljøsanering av bygg og konstruksjoner. Alt som er bygget kan rives av oss. Vi gjør det på en sikker og miljøvennlig måte med høy grad av gjenvinning. I våre miljøparker i Trondheim, Lillestrøm og Nes forvandler vi forurenset masse til nye ressurser gjennom innovativ miljøteknologi utviklet av AF.

OFFSHORE: AF er ledende i Europa innen fjerning og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. AF har kompetanse til å utføre de mest kompliserte fjerningsoppdrag og gjenvinner inntil 98 % av stålet på plattformene. Vår offshorevirksomhet leverer i tillegg komplette tjenester innen kjøle- og ventilasjon til offshoreinstallasjoner, landanlegg, rigger og skip (HVAC).

I søknadsskjemaet ber vi deg om å svare på et par spørsmål slik at vi bedre kan få en forståelse av din bakgrunn og kompetanse, og hvilket forretningsområde du er interessert i.

Husk å legge ved vitnemål.

Ta gjerne kontakt med oss på stand om vi kommer på besøk til ditt studiested dette skoleåret. Du finner en oversikt over våre planlagte skolebesøk på vår hjemmeside og på Facebook.

Kontaktpersoner:

Line Strande

HR-rådgiver

Konsern

+47 92 22 38 16

Sif Løvdal

HR-sjef Rekruttering

Konsern

+47 45786585

Søk her

Vis flere stillinger: