Salgsansvarlig E-verk og Infrastruktur

Solar er en av Nord-Europas ledende sourcing og services selskap innen el-, vvs- og ventilasjonsprodukter. Konsernet er børsnotert, med hovedkontor i Danmark og ca. 3 500 ansatte i datterselskaper i Norge, Danmark inkl. Færøyene, Sverige, Nederland, Polen, Østerrike og Belgia.

Solar Norge AS er landsdekkende med 19 lokasjoner, ca. 380 medarbeidere og hovedkontor i nærheten av Gardermoen. Våre verdier Glow, SmartFun og Courage underbygger filosofien ´Stronger Together´ i samspillet mellom ansatte, kunder og samarbeidspartnere.

www.solarnorge.no.

FirmaSolar Norge
FylkeAkershus, Oslo
StedOslo eller Gardermoen
Søknadsfrist21.01.2019

Solar søker en ambisiøs klart-jeg-har-en-løsning-for deg Salgsansvarlig E-verk og Infrastruktur

Har du elektrobakgrunn og et brennende engasjement for salg? Ser du etter en ambisiøs og solid arbeidsgiver? Akkurat nå har vi en spennende ledig stilling i som Salgsansvarlig E-verk og Infrastruktur. Du blir del av et dyktig team på fire selgere innenfor samme segment. Kontorplass kan være Oslo (Grenseveien 71) eller Gardermoen. Stillingen rapporterer til Salgssjef E-verk og Infrastruktur.

Solar selger utelukkende til bedriftsmarkedet. Som Salgsansvarlig skal du følge opp og videreutvikle en voksende kundeportefølje innen segmentet Samferdsel/Infrastruktur. Du vil ha hele Norge som arbeidsplass, så noe reising må påberegnes. Hvor mye blir litt opp til deg. I møte med profesjonelle beslutningstakere hos våre kunder skal du presentere og selge Solars service- og produktløsninger, samt gjennomføre kundearrangement og markedsaktiviteter. Budsjett- og resultatansvar følger stillingen.

Vi ser etter deg som har fagbrev innen elektro, og/eller arbeidserfaring fra Infrastruktur/samferdsels-bransjen. Relevant salgserfaring er en fordel. Du har svært gode kommunikasjonsferdigheter både muntlig og skriftlig. Du lytter til kunden og våger å utfordre etablerte tankemønstre og måter å jobbe på. Du har god forretningsforståelse slik at du kan hjelpe kunden i å tenke nytt om sig egen virksomhet, og aktivt bidra til å skape merverdi for kunden og Solar. Du er godt kjent med IT som arbeidsverktøy og forstår viktigheten av å planlegge, jobbe målrettet og etablere langsiktige relasjoner både eksternt og internt.

I Solar kan vi tilby en sterk faglig forankret klart-vi-kan- kultur! Vi er lidenskapelig opptatt av å tilføre verdi! Hvorfor? Fordi vi mener at en optimal sourcing- og services løsning skal være tilgjengelig for alle kunder. Vi leverer de beste løsningene for å sikre bærekraftig og ansvarlig bruk av ressurser og er den foretrukne og nytenkende partneren for våre kunder. Hos oss får du i tillegg handlingsrom og tillit og selvfølgelig mange hyggelige og dyktige kolleger! Vi kaller det "Stronger Together"!

Høres dette interessant ut? Er du i en klart-jeg-kan-type? Da vil vi gjerne høre fra deg! Send oss din CV og en kort søknad innen 21.01.2019. Dersom du har spørsmål vedrørende stillingen, ta kontakt med Salgssjef E-verk og Infrastruktur, Aage Aasgaard tlf. 91 78 77 80 eller HR Business Partner Lene Sellæg tlf. 99162801.

Søk på stillingen

Vis flere stillinger: