Senior Ingeniør / Sivilingeniør Byggeteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfrist20.01.2019

I Rambøll i Kristiansand er det ca. 110 ansatte hovedsakelig fordelt på markedsområdene Bygg & Arkitektur, Samferdsel & Byutvikling. Avdeling Bygg og Sikkerhet har økende oppdragsmengde, og vi søker nå etter flere dyktige kollegaer. Vi er 12 personer og jobber med prosjekter innen Byggeteknikk og Brannteknikk. Vi er en hyggelig og sosial gjeng som utfyller hverandre faglig og støtter hverandre i hverdagen.

Om stillingen

Vi søker nå etter sivilingeniør/ingeniør innen Byggeteknikk med minimum 5 års erfaring.

Som bygningsingeniør i Rambøll vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Vi satser på sterkt samhold og fokus på utvikling av medarbeidere både faglig og personlig. Vi ser etter en person med interesse innen prosjektgjennomføring og bygningsteknisk prosjektering.

Typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Rådgivning og prosjektering innen konstruksjonsteknikk
  • Analyser og beregninger
  • BIM modellering
  • Anbudsbeskrivelser
  • Kundekontakt gjennom prosjektene

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som vil være med å utvikle avdelingen vår videre i samspill med trivelige kolleger. Du må ha grunnleggende kompetanse på Bachelor eller Masternivå innen byggeteknikk (RIB). Egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Selvstendig og initiativrik som trives med faglige utfordringer
  • Interesse for å være oppdatert på standarder og byggeforskrifter
  • Interesse for bruk av digitale modellerings- og analyseverktøy.
  • Positiv og samarbeidsvillig, samt evnen til å jobbe i team og tenke tverrfaglig

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson

Edvin Duka

Telefon 415 14 262

Søk stilling

Vis flere stillinger: