Rådgivende ingeniør/sivilingeniør Byggeteknikk

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfrist27.01.2019

Vi søker rådgivende ingeniør/sivilingeniør – Byggeteknikk

Rambøll Norge AS, avdeling Drammen, består av ca. 150 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene Byggeteknikk, Bro og anlegg, Plan- og arkitektur, Veg, Tekniske systemer, Prosjektledelse, Urban water, Miljø og helse, Risk management og Treatment. Kontoret vårt er sentralt plassert i Drammen sentrum med moderne fasiliteter. Vi har et godt arbeidsmiljø og vi har mål om kontinuerlig vekst innen etablerte fagområder. Vi samarbeider med flerfaglige Rambøllmiljøer på tvers av landet og i Norden, og vi er engasjert i flere store byggeprosjekter og planoppdrag i Drammen og i Norge for øvrig.

Vi søker med dette etter 2 - 3 RIB-ingeniører, både med erfaring og nyutdannede.

Om stillingene

Vi søker nå etter personell innen Byggeteknikk ved vårt kontor i Drammen.

Som ingeniør i Rambøll vil du bli gitt mulighet til å utvikle deg videre og å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter. Vi satser på sterkt samhold og fokus på utvikling av medarbeidere både faglig og personlig. Vi ser etter en person, gjerne med erfaring og kompetanse innen prosjektgjennomføring og bygningsteknisk prosjektering. Nyutdannede oppfordres også til å søke.

Typiske arbeidsoppgaver for byggingeniør vil være:

  • Oppdragsledelse / Prosessledelse
  • Prosjektering innenfor faget konstruksjonsteknikk.
  • Funksjons- og NS 3420 beskrivelser
  • Rådgivning og uavhengig kontroll
  • Utarbeidelse av form- og armeringstegninger
  • Analyse av strukturer

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som vil være med på å utvikle avdelingen vår videre i samspill med trivelige kolleger. Du må inneha god teknisk innsikt og evne til å se helhet og samspill mellom alle fag og aktører i et prosjekt. Egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Selvstendig og initiativrik som trives med faglige utfordringer
  • Oppdatert på nye standarder og byggeforskrifter
  • Erfaring, eller interesse for bruk av programvare for 3D-modellering (Revit) og FEM-analyser (Robot/FEM-Design), samt andre aktuelle prosjekteringsverktøy.
  • Positiv og samarbeidsvillig, samt evnen til å tenke tverrfaglig

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: Avdelingsleder Geir Mostue, geir.mostue@ramboll.no mob. 932 43 118

Søk stilling

Vis flere stillinger: