Energimontør/KL-montør

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Entreprenør AS. Veidekke Entreprenør AS driver landsdekkende bygg- og anleggsvirksomhet. Selskapet bygger i hovedsak boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg, og innen anleggsvirksomheten leveres prosjekter innen vei, bane, kraft, industrianlegg og flyplasser. Veidekke Entreprenør AS har ca. 4 000 ansatte og omsetter for 15 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Entreprenør
FylkeHele landet
Søknadsfrist06.01.2019

Veidekke Bane ble etablert i 1999 og er en landsdekkende entreprenør innen alle jernbanetekniske fag. Vi utfører arbeider innenfor overbygning, kontaktledning og signal. Veidekke Bane samarbeider med andre enheter i Veidekke, og utnytter firmaets samlede spisskompetanse og kapasitet i flerfaglige prosjekter, bl.a innen fjellsikring og underbygningsarbeider. Veidekke Bane har i dag 130 medarbeidere og en rekke ulike skinne/veimaskiner. Veidekke Bane har sertifiserte medarbeidere innenfor alle jernbanetekniske fag.

Veidekke Bane har som målsetting å være den foretrukne, og en av de større leverandørene innen bygging, fornyelse og vedlikehold på jernbaner og sporveier.

Trives du best med en arbeidsdag i friluft med et selvstendig og humørfylt arbeidslag? Vi jobber med prosjekter over hele landet, så du må ha litt rallarblod i deg og like å jobbe i turnus med hektiske perioder. Vi har en knakende god arbeidsplass og våre folk trives og har det gøy på jobb. Dette vil du også merke om du blir en av oss.

Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid, samt kunne være bas. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet og samarbeid med andre faggrupper. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og ha fokus på rasjonell produksjon. Arbeidet krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag slik at de kan komme på jobb neste dag. I Veidekke er derfor våre HMS-mål likestilt med de økonomiske målene.

Arbeidsoppgaver

  • Utbygging, kontroll og vedlikehold av kontaktledningsanlegg og stasjonsanlegg
  • Deltakelse i andre drifts- og vedlikeholdsoppdrag etter behov

Kvalifikasjoner

  • Godkjent fagbrev som energimontør/ KL med erfaring med bygging og vedlikehold av kontaktledningsanlegg
  • Førerkort KL. BE, gjerne C også
  • Godkjent hovedsikkerhetsvakt (HSV), leder for el-sikkerhet (LFS) er en fordel

Du tar det som en selvfølge å ha fokus på helse, miljø og sikkerhet. Har du også erfaring med å lede arbeidslag vil det være en fordel.

Vi søker ikke etter en språk-mester, men du må kunne formidle avanserte detaljer både muntlig og skriftlig på en enkel måte. Du må beherske dataverktøy da dokumentasjon foregår elektronisk. Er du hovedsikkerhetsvakt bør du kunne bruke FIDO, Best og Nettpublicator for håndtering av sirkulærer samt kunne bruke GSM-R radio.

Det stilles helsekrav til blant annet syn, hørsel og fargesyn. Helseundersøkelsen blir gjort i sammenheng med ansettelse.

Personlige egenskaper

Du er en strukturert, åpen og samarbeidsvillig person som har evne til å utføre selvstendig arbeid, samt kunne være bas. Det legges vekt på forståelse for tverrfaglighet, god kommunikasjon og samarbeid med andre faggrupper. Arbeidet krever stor nøyaktighet, sikkerhet og systematikk. Ingenting er viktigere enn at alle som jobber for oss, kommer trygge og hele hjem hver dag.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke, og du vil sammen med alle andre kolleger få mulighet til å kjøpe aksjer i selskapet. Veidekke har også firmahytter, ulike bedriftsidrettslag og foreninger.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye medarbeider, blir du en del av et team som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi forstår at sterke fagmiljøer gir nøkkelkompetanse som vi er avhengige av. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i våre prosjekter. Det er her ikke bare du, men også vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene som bidrar i et prosjekt. Som et tillegg har vi høyt fokus på kompetanse og kurs og opplæring utover kvalifikasjonskravene vil bli gitt.

Spørsmål om stillingen

Ole Jonny Hvitås

Faglig leder

Telefon 930 36 717

Søk stilling

Vis flere stillinger: