Technopolis har valgt Caverion som samarbeidspartner med ansvar for teknisk service og vedlikehold for sin eiendomspark på Fornebu. Foto: Technopolis

Caverion inngår stor serviceavtale med Technopolis

Technopolis har valgt Caverion som samarbeidspartner med ansvar for teknisk service og vedlikehold for sin eiendomspark på Fornebu, og ytterligere fire eiendomsparker i Finland og Sverige.

Serviceavtalen har oppstart i begynnelsen av 2019.

Caverions serviceavtale omfatter teknisk service og vedlikehold, energiovervåkning og andre døgnkontinuerlige fjernovervåkningstjenester. 

- I praksis vil Caverions eksperter følge enhetlige driftsmetoder og arbeide i kontorlokalene som en del av Technopolis sin organisasjon, noe som sikrer raskere tjenester og bedre systematikk, heter det i en pressemelding.

- Technopolis' forretningskonsept og sterke kundefokus er unikt. Vi skal støtte Technopolis' målsetning om vekst, og vi skal vokse sammen med dem. Både Caverion og Technopolis har sluttkundens opplevelse i fokus, og jeg mener vi har ekspertise som utfyller hverandre for å nå målene på dette området. Fornøyde brukere av kontorlokalene vil være hovedindikatoren på om vi lykkes. For Caverion er dette partnerskapet viktig, og et godt uttrykk for endringen i behovene vi ser hos våre globale kunder, sier Roar Andersen, direktør for forretningsutvikling i Caverion Norge.

- Caverions sterke tekniske ekspertise og kunnskapen selskapet har om bransjen vår, var avgjørende for valget. Vi søker nå mer aktivt etter samarbeidspartnere med ensartede driftsmodeller på tvers av landegrenser og med evne til å vokse globalt i takt med oss. Vår målsetning er å sørge for at kundene alltid får et førsteklasses miljø og en opplevelse av kvalitet i våre lokaler – i fremtiden vil Caverion spille en viktig rolle for å nå dette målet, sier Alf K. Astrup, administrerende direktør i Technopolis Holding AS.