Prosjekteringsgruppekoordinator

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.01.2019

Koordinator med ambisjoner

Som prosjekteringsgruppekoordinator (puh) sikrer du bedre kontroll i interne, flerfaglige prosjekter. Du lykkes fordi du er analytisk og initiativrik og evner å sette deg inn i komplekse problemstillinger, og fordi du har godt humør og er enkel å samarbeide med. I tillegg er du en som tar ansvar og gjennomfører det du har satt deg fore.

Med god utvikling og erfaring får du derfor raskt muligheten til å ta prosjekteringsledelse i mindre, og etter hvert større prosjekter.

DETTE KAN DU

Vi ser for oss at du er ingeniør, sivilingeniør eller har teknisk fagskole. Du kan gjerne være nyutdannet, men praktisk erfaring er selvsagt et pluss. Din viktigste daglige oppgave er å koordinere og lede prosjekteringsgrupper i flerfaglige prosjekter, der du også får ansvar for å følge opp økonomien. Du blir også involvert i dokumentstyring og rigging av prosjekter.

OM OSS

I Trondheim vil du bli inkludert i et trivelig arbeidsmiljø med spennende prosjekter, gode arbeidsforhold og faglig sterke, sosiale og hyggelige kolleger.

Kontaktpersoner:

Even Lægran

907 31 177

even.legran@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: