Senior rådgiver bygg

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfristsnarest

I denne jobben får du nyte godt av alt du kan om byggeteknikk. Du blir nemlig Bodø-kontorets første rådgivende ingeniør på dette fagfeltet, og som fagansvarlig får du en sentral rolle med å etablere det og få det til å blomstre. Din kreativitet, ryddighet og evne til å skape gode løsninger vil hjelpe deg til å lykkes i denne jobben. Du får også bruk for stå-på-viljen og lysten til å bidra til et trivelig miljø, og det er absolutt en fordel at det bor en leder i deg.

Det følger mye ansvar og forventninger med denne jobben. Du må kunne se deg selv som sterk, strukturert og driftig nok til å drive fagfeltet fremover. Da er du absolutt en kandidat til denne stillingen.

DETTE KAN DU

Du har en bachelor eller master i byggeteknikk og minst tre års erfaring fra konstruksjon/byggeteknikk. Du har god entrepriseforståelse og har jobbet med prosjektering, statiske beregninger og beskrivelser. Aller helst er du også vant med faglig ledelse, har jobbet i større og komplekse prosjekter og har erfaring fra byggeplass. Plusspoeng får du også for kjennskap til LEAN-metodikk.

Du har kunnskap om konstruksjoner i tre, stål og betong, og kjenner gjeldende lover standarder og forskrifter. Du har gode BIM-kunnskaper og erfaring med programmer som Revit, Tekla, AutoCAD, Focus eller tilsvarende.

I ditt daglige arbeid hos Sweco planlegger og prosjekterer du bygg- og anleggsprosjekter av stål, tre og betong, samt prefab-betong og stålelementer. Du lager tegninger, anbudsdokumenter og konkurransegrunnlag, har oppdragsledelse og byggeplassoppfølging. Som faglig ansvarlig for byggeteknikk er du også kontaktpunkt mot kunder, andre rådgivere og leverandører.

OM OSS

I Bodø er vi 30 ansatte i gruppene PA, RIV og RIE. Du vil bli inkludert i en sammensveiset gruppe med erfarne sivilingeniører, ingeniører og DAK-tegnere som arbeider godt flerfaglig. Vi ser frem til å få deg med på laget slik at vi også kan påta oss prosjektering av fundamenter og bæresystemer i betong, stål og tre.

Kontaktpersoner:

Svein Idar Hansen

Gruppeleder PA

+47 470 10 847

svein.hansen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: