- Jeg har lenge ønsket å bygge et sterkt Trøndersk fullintegrert eiendoms - og entreprenørkonsern, og så nå at jeg hadde muligheten til å få dette til, sier Karl Johan Kopreitan.

Karl Johan Kopreitan bygger opp  heltrøndersk eiendoms - og entreprenørkonsern

Trym Eiendom AS, med eneaksjonær Karl Johan Kopreitan i spissen, samler nå entreprenøren Teknobygg AS, Trym Næring AS og Trym Bolig AS som heleide datterselskaper i et heltrøndersk entreprenør - og eiendomskonsern. 

Dette skjer ved at Trym Eiendom AS kjøper 50 prosent av aksjene i Trym Bolig AS og Teknobygg AS fra Oslobaserte Fagerstrand Eiendom AS. 

- Det skal fortsatt være et betydelig samarbeid med Fagerstrand Eiendom AS, på prosjektnivå, heter det i en pressemelding.

Trym Næring AS har i dag cirka 80 000 kvadratmeter utleid næringsareal, og i tillegg flere næringseiendommer for utvikling. Trym Bolig AS bygger jevnt over cirka 150 boliger i året, og har nå en tomtebank tilsvarende rundt 1.200 boliger. Teknobygg AS som har en bygg- og en anleggsavdeling vil i 2018 ha en omsetning på cirka 570 millioner kroner og har en ordrereserve på 610 millioner kroner.

- Jeg har lenge ønsket å bygge et sterkt Trøndersk fullintegrert eiendoms - og entreprenørkonsern, og så nå at jeg hadde muligheten til å få dette til. Grepet vil gi et konsern med en årlig omsetning på vel én milliard kroner, noe som vil gjøre oss attraktive som leverandør og samarbeidspartner, og ikke minst som arbeidsgiver for dyktige fagfolk. Vi vil nå umiddelbart sette i gang arbeidet med å «riste i sammen» de ulike organisasjonene, som i første omgang vil bety en samlokalisering av alle tre selskapene, sier Karl Johan Kopreitan.