Planleggere/Byplanleggere

Norconsult er Norges største rådgiverbedrift. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Selskapet er eid av våre over 3 000 medarbeidere som er stasjonert på 93 kontorer i hele verden. Hovedkontoret ligger i Sandvika utenfor Oslo.

FirmaNorconsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist12.11.2018

Planleggere/Byplanleggere! Vi vil ha deg som…

… er opptatt av byvekst og fortetting med kvalitet

… er opptatt av mobilitet og gateplanlegging

… vil sette fokus på bærekraft i planlegging

… liker gode prosesser, god planlegging og en heftig debatt i ny og ne!

… som er fersk og sulten

… og trygg og erfaren

Norconsult er landets største rådgiverfirma. Nå er vi også en av de største innenfor planlegging, arkitektur og design, en satsning det legges merke til. Våre kunder etterspør stadig mer komplekse tjenester, og vi utvider vårt allerede sterke miljø i Trondheim med økt fokus på byplanlegging.

Vi søker deg som er faglig sterk og som trigges av satsing og lagarbeid. Du er svært motivert og brenner for faget, og du vil ta steget inn i fremtiden sammen med oss. Har du glimt i øyet, pågangsmot og er en utpreget lagspiller- vel, da får du spille med oss. Vi er opptatt av å bygge lag for å vinne og vi trenger de beste spillerne på banen.

Hva kan vi tilby deg? Et sterkt planfaglig miljø i tillegg til byens største arkitektavdeling og et bredt tverrfaglig teknisk miljø fylt med engasjerte kollegaer. Spennende og (av og til) uvanlige arbeidsoppgaver, konkurransedeltakelse og tydelig satsning på nye verktøy og metoder.

Og sist, men ikke minst: 3000 kollegaer i Norconsult som løser de vanskeligste oppgavene sammen med deg.

Send søknad

Kontaktperson

Aslaug Bjørke

Gruppeleder Plan

Tlf. +47 48002380 Send e-post

Vis flere stillinger: