BoligPartner inngår samarbeid med Fonn Byggemappen

BoligPartner AS har inngått et samarbeid med Lean Konseptutvikling AS. Gjennom appen Fonn Byggemappen vil de strukturere dialogen mellom utførende aktører sine byggeplasser.

- BoligPartner har valgt Fonn Byggemappen som vårt samhandlingsverktøy for alle utførende aktører på våre byggeprosjekter. Nettopp det at alle utførende aktører på byggeplassen er brukere av appen er en kritisk suksessfaktor, sier kvalitetsdirektør Hilde Skar i BoligPartner i en pressemelding.

- Appen har et design som er intuitivt og brukervennlig. Løsningen gir oss også mulighet til å tilpasse sjekkpunkter og oppsett til vår organisasjon. Vi har nå etablert koblingen mellom BoligPartner sitt CRM og Fonn Byggemappen og vi har kjørt i gang applikasjonen i pilot på 3 av våre største distriktskontorer. Samarbeidet med Lean Konseptutvikling AS oppleves utviklende og dynamisk med stor grad av kreativitet og løsningsorientert holdning og action, det er jo nettopp slike samarbeidspartnere vi ønsker å ha, legger hun til.

Lean Konseptutvikling AS er glade for å samarbeide med BoligPartner AS, og håper samtidig at andre boligbyggere blir nysgjerrige på verktøyet.

- Med Fonn Byggemappen får du full kontroll. Alle aktører kommuniserer direkte med hverandre ved hjelp av bilde og tekst, de sikrer fremdrift og melder avvik og endringer på en enkel og intuitiv måte. Verktøyet får du som app på mobil og nettbrett, eller rett på nett, sier Jan Tore Grindheim, daglig leder i Lean Konseptutvikling AS i en pressemelding.

- Med BoligPartner som en av Norges største boligbyggere i ryggen jobber vi kontinuerlig med å utvikle verktøyet slik at det imøtekommer kundenes behov både i dag og i fremtiden. De som vil vite mer om systemet må bare ta kontakt, legger han til.