Tusen Assemblin-biler får Movember-bart

Assemblin støtter Movember-aksjonen mot prostatakreft. I tillegg til en felles innsamling til kampen mot prostatakreft, vil nærmere tusen Assemblin-biler i Norge, Sverige og Finland bli prydet med bart i hele november.

Den internasjonale kampanjen mot prostatakreft går av stabelen hvert år i november. Assemblins bidrag kommer til å bli gitt til de organisasjonene som står bak kampanjen i de respektive landene for å støtte forskning for å utvikle bedre diagnose- og behandlingsmetoder. Mange er ikke klar over at prostatakreft er den vanligste kreftformen i Norge, Sverige og Finland. Tidlig diagnose kan redde liv.

- Mange av våre medarbeidere har et personlig engasjement i denne kampen. Derfor synes vi det er viktig å støtte Movember også som bedrift. At denne aksjonen kombinerer humor og alvor er positivt og noe som jeg tror øker engasjementet – både hos oss i Assemblin og blant folk flest. De svenske avdelingene våre introduserte bart på mange av bilene sine i forbindelse med fjorårets aksjon. I år er også Norge og Finland med, og jeg tror denne aktiviteten vil være et positivt bidrag til å spre budskapet om den viktige kampen, sier Torkil Skancke Hansen, administrerende direktør i Assemblin AS i en pressemelding.