Prosjektøkonom

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeAkershus
StedEidsvoll
Søknadsfrist15.11.2018

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid, grunnarbeid og veiservice. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Til prosjekt Venjar-Eidsvoll i Distrikt Øst søker vi nå etter Prosjektøkonom, med lokalisering ved prosjektkontoret på Eidsvoll.

Om prosjektet

Byggestart er høsten 2018, og prosjektet utføres i en hovedentreprise med varighet frem til 2023. Strekningen fra Venjar til Eidsvoll nord er ni kilometer, og omfatter rundt fire kilometer med nytt spor parallelt med eksisterende spor fra Venjar til Eidsvoll stasjon. Nord for Eidsvoll stasjon skal det bygges rundt fire kilometer nytt dobbeltspor. Det skal også bygges en løsmassetunnel på 380 meter. Totalt skal det flyttes over en million kubikkmeter masser på anlegget.

Dine nye utfordringer 

Som prosjektøkonom vil du ha økonomiansvar og dermed en sentral rolle i prosjektet. Dette inkluderer å tilrettelegge for prosjektledelsen innen økonomistyring og prosjektoppfølging med fokus på prosjektets lønnsomhet og risiko. Du vil gjennomføre økonomiske analyser, samt oppdatere og rapportere prosjektprognoser og ha en sentral rolle i økonomiske gjennomganger med prosjektledelsen. Du vil følge opp kontrakt, timeverk, likviditet og bistå med avvik- og endringshåndtering. Det er også viktig at du kan bistå, veilede og lære opp kollegaer i våre verktøy og systemer for økonomistyring og kontroll. I denne rollen får du mulighet til å videreutvikle systemer, prosesser og rutiner rundt økonomisk prosjektstyring.

Din erfaring og kompetanse 

Vi ser etter deg som har økonomisk eller teknisk utdannelse på bachelornivå eller høyere. Du bør ha noen års erfaring fra økonomistyring i fortrinnsvis bygg-/anleggsbransjen, alternativt annen prosjektbasert virksomhet. Du må være selvstendig, strukturert og ha evne til å planlegge din egen arbeidshverdag. Du må arbeide godt i team og klare å tilpasse din støtte til de ulike behovene på prosjektet og i distriktet.

Vi tilbyr

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Arbeidssted: Eidsvoll.

Søknadsfrist: 15.11.2018. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Susanne Martine Dyrkorn
HR Partner, NCC Infrastructure
+47 924 28 933
susanne.dyrkorn@ncc.no

Geir Kildemo
Large Project Manager
+47 928 51 535
ger.kildemo@ncc.no

Vis flere stillinger: