VDC-utvikler

Kruse Smith er en av Norges ledende entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet ble etablert i Kristiansand i 1935, og har i dag rundt 800 ansatte fordelt på 10 kontorer langs kysten mellom Bergen og Oslo. Konsernets omsetning i 2017 var ca. 3,6 mrd. Budsjett for 2018 - 3,9 mrd. Kruse Smith er en innovativ og komplett aktør innen bygg, byggfornyelse, anlegg samt bolig- og eiendomsutvikling. Fra ÍDE TIL VIRKELIGHET er vår visjon. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter - gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde. For mer informasjon, se kruse-smith.no.

FirmaKruse Smith
FylkeRogaland, Vest-Agder, Oslo
StedStavanger, Kristiansand eller Oslo
Søknadsfrist11.11.2018

Velkommen til Norges mest spennende miljø innen digitalisering av bygg og anlegg!

Som en del av vår forretningsstrategi etablerer vi en komplett, heldigital verdikjede. Målet er et mer strømlinjet selskap, et mer effektivt Kruse Smith som går styrket inn i framtiden. Nå søker vi etter flere kloke hoder som kan være med og gi gass!

Hva tilbyr vi?

Kort sagt: Plass i ett av Norges råeste digitale team. Vi er et solid selskap med korte beslutningsveier. Allerede er vi kommet langt innenfor digitalisering, og du kommer inn i en avdeling med et meget bredt mandat og finansieringen som skal til. Her får du et stort handlingsrom til å skape verdier ved hjelp av VDC.

Hva er vi opptatt av?

Vi er brennende opptatt av verdiskaping gjennom digitalisering. Vi jobber hardt for å skape et enklere Kruse Smith, samtidig har vi fokus på trivsel og personlig utvikling.

­­ Hvem er du?

Du er en VDC-spesialist som ser hvordan prosjektene våre kan effektiviseres. Du har kompetansen og ideene vår heldigitale verdikjede trenger. Du er en ener i faget, samtidig er du en utpreget lagspiller.

Full diskresjon!

Vi ønsker svært gjerne å ta en uformell prat med deg om å jobbe sammen. Vi behandler selvsagt alle henvendelser konfidensielt.

Arbeidssted

Trolig bor du allerede i nærheten av ett av våre kontorer, og du vil naturlig nok få kontorplass der. Du må regne med noe reisevirksomhet siden dette er en rolle som er viktig for hele Kruse Smith-konsernet. Håper vi hører fra deg!

Kontaktperson:

Gunnar Skeie

Utviklingsleder VDC

905 06 500

gunnar.skeie@kruse-smith.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: