Konsernsjef

GK Gruppen leverer utstyr og tjenester for tekniske anlegg til bolig, nærings- og offentlige bygg. Konsernet er en ledende skandinavisk virksomhet med 52 kontorer i Norge, 24 kontorer i Sverige og 8 kontorer i Danmark. Gruppen og den norske virksomheten har hovedkontor i Miljøhuset på Ryen i Oslo. Den svenske virksomheten ledes fra Stockholm, mens hovedkontoret i Danmark er lokalisert i København. Gruppens virksomhet er organisert i land med geografiske regioner som igjen er delt i forretningsområdene nybygg og eksisterende bygg med fagene ventilasjon, byggautomasjon, kuldeteknikk, rør, elektro, sikkerhet og energi. Selskapet har siden etableringen i 1964 hatt en dynamisk vekst – til dagens over 3400 ansatte og en omsetning på ca. 6 milliarder kroner.
For mer informasjon se: www.gk.no

FirmaGK Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår nåværende konsernsjef skal gå av med pensjon etter å ha ledet en formidabel vekst og utvikling gjennom 17 år. Vi søker en ny konsernsjef som skal lede arbeidet med videre profesjonalisering, og organisk/uorganisk vekst mot vår målsetning om å bli den ledende totaltekniske entreprenøren i Norden.

Den vi søker har solid ledererfaring fra store industrielle miljøer, gjerne knyttet til byggebransjen eller andre relevante teknologiske prosjektmiljøer.

Du inspirerer og motiveres av å se mennesker lykkes samtidig som du hele tiden er en pådriver for gode resultater og fornøyde kunder.

Interessert? Kontakt Visindi AS ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102, eller Magne Amundsen, 916 56 101. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest.

Søk stilling

Vis flere stillinger: