Rådgiver planprosess / Arealplanlegger

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaExperis for Veidekke Industri
FylkeOslo
Søknadsfrist04.11.2018

Veidekke Industri søker en fremtidsrettet arealplanlegger til forretningsområdet Pukk og Grus. Dette er en nyopprettet stilling hos oss og du vil derfor få muligheten til å være med å utvikle denne stillingen innenfor vår virksomhet. Vi ser gjerne at du har noen års erfaring fra arealplanleggingsarbeid og kjenner godt til den formelle prosessen rundt dette, men samtidig evner å se nye muligheter og hele tiden er på jakt etter nye og smarte løsninger.

Arbeidsoppgaver

  • Ansvar for reguleringsarbeid; nye, endringer og se muligheter for utvidelser
  • Utføre nærings – og lokaliseringsanalyser
  • Ansvar for driftskonsesjon og driftsplaner; nye, endringer og oppdateringer
  • Utarbeide plankart og andre grafiske/planfaglige illustrasjoner
  • Attrahering og oppfølging av eksterne konsulenter
  • Forvaltning av eiendommer herunder bl.a. grunneieravtaler, forsikringer, tillatelser og samlokalisering

Kvalifikasjoner og utdannelse

Relevant høyere utdanning og erfaring innenfor arealplanlegging/planfag. Vi ønsker erfaring med utarbeidelse og behandling av reguleringsplaner, samt arealforvaltning. Det er en stor fordel at du har god kunnskap innen elektronisk kartverktøy.

Egenskaper

  • Systematisk med en kommersiell tilnærming og åpen for nye fagområder
  • God samfunnsforståelse og med evne til å forstå og håndtere interessekonflikter som kan oppstå i arbeidet
  • Trives med utrednings- og analysearbeid
  • Selvstendig og med gode samarbeidsevner
  • God fremstillingsevne, muntlig og skriftlig

Vi tilbyr

Om du blir Veidekkes nye arealplanlegger, blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø.

Som et tillegg har Veidekke et utvidet kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen, for personlig og faglig utvikling. Veidekke tilbyr et profesjonelt og redelig miljø som er preget av entusiastiske mennesker som søker nye og innovative løsninger.

Veidekke har for øvrig gode pensjons- og forsikringsordninger. Du vil også, sammen med alle andre i Veidekke, få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktinformasjon

Steinar Jonasen Instefjord
Telefon +47 94857202
Steinar.Instefjord@no.experis.com

Benedikte Lund
Telefon +47 92835315
Benedikte.Lund@no.experis.com

Søk stilling

Vis flere stillinger: