Regionsjef Nord-Norge

Norgeshus dekker hele spekteret av oppgaver innen boligbygging - fra regulering og arkitekturprosjektering til søknadshåndtering og ferdigstillelse. Vår styrke ligger i at vi har både arkitekter og ingeniører i vår stab, og dermed blir både estetikk og byggtekniske detaljer godt ivaretatt. Vi har små og store prosjekteringsoppdrag for Norgeshusforhandlerne og andre private aktører, og er ofte delaktig fra idé til ferdig bygg.

Våre forhandlere bygger hus, leiligheter, hytter, fritidsboliger, næringsbygg og offentlige bygg - i tillegg tar de på seg oppdrag innen rehabilitering, tilbygg og oppussing.

FirmaNorgeshus
FylkeFlere fylker
StedNord-Norge
Søknadsfrist01.11.2018

Har du lyst til å jobbe hos en av landets største boligbyggere? Vi i Norgeshus jobber målrettet med å vokse ytterligere, og er derfor på utkikk etter deg som vil være vår fremskutte kvinne eller mann ute i felten!

Har du lyst til å jobbe hos en av landets største boligbyggere?

Vi i Norgeshus jobber målrettet med å vokse ytterligere, og er derfor på utkikk etter deg som vil være vår fremskutte kvinne eller mann ute i felten!

Norgeshus bygger omlag 1000 boliger i året, samt 100 fritidsboliger. Vi er totalt 1400 ansatte i kjeden fordelt på hovedkontor og 116 forhandlerne, fra Mandal i sør til Kirkenes i nord.

Region Nord-Norge vil være ditt ansvarsområde, der du skal lede og utvikle våre eksisterende forhandlere, samtidig som du skal skaffe nye. Med deg på laget vil du i tillegg til tre andre regionsjefer og en salgssjef ha et hovedkontor i ryggen med 64 ansatte som dekker det meste av kompetanse innen byggenæringen. Du har tilholdssted i Nord-Norge, og vil jobbe fra hjemmekontor.

Som vår regionsjef må du like å jobbe målrettet og være resultatorientert. Selv om du har folk i ryggen må du kunne jobbe selvstendig og skal være vårt ansikt utad. Region-Nord dekker de tre nordligste fylkene, så du må regne med reising i møte med forhandlere og møtevirksomhet ved hovedkontoret på Melhus.

Som ansatt i Norgeshus vil du være en del av et av de beste arbeidsmiljøene i landet! Gjennom kåringen Great Place To Work, tok vi i 2018 fjerdeplassen i Norge samt 24. plass i Europa! Vi jobber kontinuerlig med medarbeiderutvikling, og har fokus på trivsel i arbeidshverdagen, Vi tilbyr også gode betingelser ut over dette; Bla. firmabil, en god pensjonsordning og helseforsikring.

For at du skal kunne lykkes i jobben må du ha:

  • Gode sosiale ferdigheter
  • God salgserfaring
  • Økonomisk forståelse
  • En sterk drive etter å vinne

Så vi søker derfor deg som kan hjelpe våre forhandlere til å leve etter våre verdier, om må være:

  • Profesjonell
  • Allsidig
  • Romslig
  • Nyskapende

Spørsmål til stillingen kan stilles til Salgssjef Frode Chr. Holm, epost: frode.holm@norgeshus.no tlf. 99 52 92 99 eller til Markedsdirektør Benn Asgeir Båtvik, epost: benn@norgeshus.no tlf. 920 97 728.

Søk stilling

Vis flere stillinger: