Nyutdannet by- og arealplanlegger 2019

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, med etterspurt kompetanse og som er engasjert i kundenes prosjekter.

FirmaSweco Norge
FylkeAkershus
StedSki
Søknadsfrist11.11.2018

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover et arbeidsmiljø fritt for hybelkaniner og fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger sammen med deg. På Sweco Ski er vi 90 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og vi jobber alltid på tvers for å finne løsninger til kundene våre som er både innovative og smarte.

Nå håper vi du vil være med

Vi ser for oss at du er areal- og byplanlegger eller arkitekt med planfaglig spesialisering. Du brenner i hvert fall for smarte løsninger og liker å bli utfordret. I Sweco er det bare å kaste seg ut i det. Du får tett oppfølging av våre erfarne by- og arealplanleggere, så er det noe du lurer på er det alltid en du kan spørre. Med vår nærhet til Oslo og i takt med utbygging av Follo-banen, har vi i hvert fall mange spennende og varierte oppgaver i vente.

Dette er du allerede skikkelig god på:

  • Bygge relasjoner.
  • Lytte til og forstå kundens behov.
  • Jobbe analytisk og strukturert.
  • Snakke og skrive norsk
  • Ta initiativ og vise engasjement.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Utredning og utarbeidelse av plansaker på alle nivåer.
  • Utredning og planlegging i tidligfaseprosjekter.
  • Utarbeiding av område- og detaljreguleringsplaner.
  • Prosjektledelse for større og mindre tverrfaglige prosjekter.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler midt i Ski.) Oppstart er sommer/høst 2019.

Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Arve Stenrud

Regionleder

982 11 330

arve.stenrud@sweco.no

Søk her

Vis flere stillinger: