UCO samler kreftene i Trondheim

24. september flyttet UCO Trondheim inn i nye lokaler på Tiller.

Flyttingen innebærer at UCO nå samordner alle sine avdelinger i Trondheim. Utleieavdelingen, modul- og stillasavdelingen og kranavdelingen, er nå å finne i Torgårdsvei 24, sør for Trondheim sentrum.

– Det er naturlig nok store driftsmessige og økonomiske fordeler ved å samle alle avdelingene på en plass, sier UCOs regionsjef i nord, Kjell Ove Sumstad i en pressemelding.

Han legger til at det å være nærmere hovedfartsårene og ikke minst kundene, gjorde at valgt beliggenhet ble Tiller.

I UCO har sikkerhet førsteprioritet og i Torgårdsvei 24, er det gode forhold for sikker lasting og lossing av maskiner og utstyr. Bygget er på 3.000 kvadratmeter og tomta på 12 mål, og med god plass, blir det også enklere å jobbe sikkert. I tillegg er en stasjonær tårnkran under montasje for å ivareta sikkerheten.

Avdelingsleder, Magne Løvseth, er godt fornøyd. - Ja, her har vi det vi trenger for en sikker drift av Trondheimsavdelingen. Det har vært en grundig og god prosess, hvor ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Jeg er stolt av det vi har fått til og det er en god følelse endelig å kunne ta lokalene i bruk, sier han.

De over 30 ansatte har sett frem til å ta i bruk de nye lokalene.

– Det er klart det blir et løft for arbeidsmiljøet, når vi her får gode arbeidsforhold i form av moderne utstyr, godt inneklima og gode forhold for å drifte avdelingen slik vi ønsker, sier Løvseth videre.

Administrerende direktør i UCO, Jostein Stormo, har også store forventninger til avdelingen og han ser positivt på tiden som kommer.

– Det er helt klart at vi her rigger for vekst og en styrket markedsposisjon i Trondheim. Ved å fokusere på det vi er gode på, vil vi bli en enda bedre utleie- og serviceleverandør i det midt-norske markedet, sier han.