Daglig leder Ragnar Holtan.

Omega Holtan vokser

Omega Holtan har signert fire nye rammeavtaler for fagkurs innen elektro, og øker antall ansatte.

Innen fagkurs elektro er veksten stor og den siste tiden har Omega Holtan inngått flere nye rammeavtaler, som igjen betyr økning i antall ansatte.

- Rammeavtale er inngått med Caverion, som har omtrent 2.600 medarbeidere fordelt på litt under 50 lokale avdelinger rundt i landet. Rammeavtaler er også inngått med STI (Scandinavian Technology Institute), Standard Online, og NFEA (Norsk Forening for Elektro og Automatisering), heter det i en melding  fra selskapet.

Totalt estimert verdi på avtalene er totalt 12 millioner fordelt på fire år.

- Vi driver med kurs som profesjon. Dette betyr at vi kontinuerlig må være oppdatert på hva som skjer både på regulatorisk side og i produktutviklingen. Det er dette vi lever av og våre kunder skal føle at de får god opplæring innen de fagområder som trengs. Vi har flere titalls forskjellige kurs som leveres til våre kunder, mange kurs blir også spesialsydd for enkeltkunder. Foruten tiden som benyttes for å holde kurs, bruker vi mye tid på egen kompetanseutvikling og deltagelse på arenaer hvor vi bidrar for fagutvikling. Våre kursinstruktører har også en del av sitt virke ute i felt, for å holde seg oppdatert med praktisk erfaring og produktutvikling, sier avdelingsleder i Omega Holtan Halvor Kaasa

- Det skal mye arbeid til, for å være i posisjon til å tilby kurstjenester til en profesjonell elektrobransje. Vi deltar på flere områder og i fagkomiteer, som forvalter elektroregelverket i Norge og internasjonalt. Det er dermed veldig moro å se at strategien fungerer og markedet ønsker våre tjenester. Avtaler som dette er med på å gi nødvendig forutsigbarhet i form av ordrereserve som igjen medfører trygge arbeidsplasser og stabil drift. Rammeavtaler innen kurs er meget viktig for oss, og et resultat av en langsiktig satsning i avdeling Kompetanse i Omega Holtan, sier daglig leder Ragnar Holtan.