Kontraktsbyggeleder

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.10.2018

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

Selskapet har inngått rammekontrakt med Bybanen i Bergen knyttet til tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse m.m. Bybanen, byggetrinn 4, dekker strekningen Bergen Sentrum – Fyllingsdalen og er beregnet fullført rundt 2021/22.

For dette prosjektet søker vi nå etter Kontraktsbyggeleder

Stillingens arbeidsoppgaver:

Kontraktsbyggeleder skal delta i Bybanen Utbyggings anskaffelsesteam for entreprisen D11, og vil ha ansvaret for den daglige oppfølgingen av den utførende entreprenøren Bybanen Utbygging kontraherer til entreprisen.

Kontraktsbyggeleder skal bistå Bybanen Utbyggings prosjekteringsledere med oppfølging/kontroll av leveranser fra prosjekterende konsulent (Sweco Norge AS), herunder bistå i gjennomgang og kvalitetssikring av beskrivelsen for entreprisen.

Kontraktsbyggeleder er også ansvarlig for å følge opp det anleggstekniske i entreprisen, herunder kontrakt, økonomi, fremdrift, SHA, målebrev mv. Arbeidet omfatter oppfølging av entreprenørens leveranser og krav, samt å fokusere på og tilrettelegge for gode relasjoner med entreprisens samarbeidspartnere.

Dine kvalifikasjoner:

Det kreves utdanning som sivilingeniør eller ingeniør innen fagområdene anleggsteknikk og/eller samferdselskonstruksjoner.

Må ha minimum 7 års relevant erfaring fra relevante prosjekter innen anleggsteknikk og trafikkavvikling. Manglende oppfyllelse av krav til utdanning kan kompenseres med lengre relevant erfaring innen etterspurte fagkrets. Hva som utgjør relevant erfaring, beror på ovennevnte beskrivelse av de ansvar og oppgaver som inngår i oppdraget.

Må ha minimum 5 års relevant byggeledererfaring, anleggsledererfaring, eller tilsvarende erfaring fra entrepriser med anleggsteknikk.

Relevant erfaring med kompleks trafikkavvikling i sentrale strøk vil bli særskilt vektlagt.

Tilbudt ressurs må også ha erfaring med tverrfaglig koordinering i bygge- eller anleggsprosjekter. Erfaring som byggeleder for byggherreorganisasjon på anleggstekniske samferdselsentrepriser med ansvar for kontraktsoppfølgning vil bli vektlagt. Erfaring med kvalitetskontroll i prosjekter av tilsvarende størrelse vil også bli vektlagt.

Referanseprosjekter og referanser fra relevante oppdrag skal oppgis. Tilbudt ressurs sine ansvarsområder og arbeidsoppgaver på prosjektene skal beskrives.

Tilbudt ressurs må ha inngående kjennskap til bruk av de vanligste IT-verktøyer i bransjen.

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 10.10.18, men vi vil vurdere kandidater til lignende eller andre relevante stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Bergen

Oppstart: Nov/Des 2018

Varighet: 31.12.21

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene innen olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult vektlegger å være nær våre ansatte, og vi fokuserer på å være en profesjonell, sikker og hyggelig arbeidsgiver hvor du tydelig skal merke at fokus er på deg.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Vis flere stillinger: