Jan Arne Lønseth

Ny distriktssjef i Rockfon

Rockfon har fått inn Jan-Arne Lønseth som ny distriktssjef. Han vil være ansvarlig for arkitekter i Oslo, Akershus og Østfold, og kunder og arkitekter i Hedmark og Oppland.

- Lønseth vil bli en nær samarbeidspartner med arkitekter. Han vil hjelpe til med å skape de beste betingelser for å få et godt akustisk miljø på arbeidsplasser og i skolene landet rundt, men også i andre bygg der mennesker ferdes, heter det i en melding fra selskapey.

- Jeg har selv barn og har opplevd både god og dårlig akustikk i læremiljøene deres. Dette er noe jeg tror er viktig å formidle til arkitekter, men også til byggherrer og myndigheter. I tillegg tror jeg på gode arbeidsmiljøer der lyddemping og god akustikk bør vektlegges i større grad, sier Lønseth.

Jan-Arne Lønseth har bred erfaring fra byggebransjen. Han kommer fra stillingen som regionsjef i Systemhus, og har mange års erfaring fra arkitektkontor hvor han har arbeidet med små og store prosjekter.

- Det å få lov til å være med å skape gode rom og opplevelser for mennesker i alle aldre og i alle situasjoner er givende. God akustikk skaper gode rom og opplevelser for mennesker. Jeg gleder meg til å få snakke om dette i de riktige miljøene, sier han.