Vårt team i ÅF Advansia i Bergen ønsker flere modige og dedikerte kolleger!

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

FirmaÅF Advansia
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist28.03.2019

Nå skal vi kapre ytterligere markedsandeler i Bergen og på Vestlandet. Bergenskontoret er i dag sterkt posisjonert mot oppdrag innen offentlig sektor, og er nå i dreining over til det private markedet også. Selskapet har hatt en jevn vekst av oppdrag, og kan vise til sentrale lokale prosjekter som for eksempel Høgskolen i Bergen, Biogass-anlegget for Bergen Kommune, prosjekter ved Haakonsvern og nytt meieri for Tine. Vi har rammeavtaler med blant annet BaneNOR, Bybanen Utbygging, Avinor, Universitetet i Bergen og Bergen Kommune.

Vårt team i ÅF Advansia i Bergen ønsker flere dyktige og engasjerte kolleger!

Vi søker ingeniører eller andre med relevant erfaring fra bygge- og anleggsbransjen som kan ta følgende roller:

  • Senior prosjektleder/prosjektutvikler med erfaring fra det private markedet
  • Prosjektleder, prosjekteringsleder eller byggeleder med erfaring innen bygg, vvs, ITB
  • SHA-rådgiver

Hvem er du?

Du er en utpreget lagspiller, samarbeider godt og spiller andre gode. Du er tillitsvekkende og trygg i møte med mennsker og har høy grad av personlig integritet og mot. Du er en tydelig leder av team og enkeltmennesker samtidig som du koordinerer faglig arbeid på en trygg og stø måte.

Du vil få ansvar for å følge opp byggeprosjekter fra A-Å, på vegne av oppdragsgiver. For å utføre dette arbeidet på best mulig måte ser vi for oss at du har følgende bakgrunn:

  • Bachelor/Master bygg/tekniske fag
  • Minimum 5 års erfaring fra byggeledelse/prosjektledelse og/eller prosjekteringsledelse hos PA-firma, byggherre eller totalentreprenør.
  • Erfaring med kontraktsoppfølging, risikostyring, fremdriftsplanlegging og -styring
  • Erfaring med bruk av digitale verktøy for å øke kvalitet og effektivitet innen prosjekt- og byggeledelse.
  • God kjennskap til prosesser for prosjektgjennomføring
  • Gjerne kunnskap/brukerkompetanse innen: LEAN (industrialisert bygging), BREEAM-NOR, evt andre miljøsertifiseringer, BIM (strategier og prosjektstyring)
  • Flytende norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig, samt gode kommunikasjonsegenskaper

Vi tilbyr

Som ansatt i ÅF Advansia vil du kunne få muligheten til å spille en viktig rolle i alt fra små lokale til store, prestisjefylte prosjekter, få utfordrende arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter på en arbeidsplass med et hyggelig arbeidsmiljø og høyt motiverte og dyktige kolleger.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode forsikrings- og pensjonsordninger og en fleksibel arbeidshverdag. I tillegg til 5 ukers ferie har vi fri i romjulen og i påskeuken.

Ta kontakt med regionssjef Beate Almli Hagland (99102066, beate.hagland@afconsult.com) eller rekrutteringsansvarlig Hilde Bohinen (97719457, hilde.bohinen@afconsult.com) dersom du har spørsmål til stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: