VA-ingeniør

ÅF Engineering er en ledende rådgiver innen ingeniør-, arkitekt- og plantjenester i Norge. Vi leverer tjenester innen infrastruktur, bygg, industri og utvikling & analyse. ÅF Engineering AS ble etablert i 2016 og er et heleid selskap i ÅF Gruppen med røtter tilbake til 1895.

Vi tilbyr gode karrieremuligheter på en moderne arbeidsplass med utfordrende arbeidsoppgaver og spennende prosjekter.
I ÅF Engineering møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative og bærekraftige løsninger. Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og hver medarbeider. I ÅF Engineering løfter vi hverandre frem og får det til å gløde!

ÅF Engineering har ca. 400 medarbeidere i Oslo, Trondheim, Lillestrøm, Sandefjord og Bergen.

FirmaÅF Engineering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist25.11.2018

ÅF søker VA-ingeniør med ambisjoner

VA-gruppen i ÅF Engineering Trondheim søker etter en engasjert og entusiastisk fagkollega som brenner for utvikling av infrastruktur og vannmiljø og de positive effektene dette får for samfunnet

DU er utdannet sivilingeniør eller ingeniør med minst 5 års erfaring fra VA- prosjektering og VI er gjengen du ønsker å arbeide sammen med.

VA- og Miljøgruppen i Trondheim består per i dag av ni rådgivere og planleggere med sammensatt bakgrunn og erfaring innenfor vann-, avløp- og miljørådgivning og -prosjektering. Gruppen ligger på topp i ÅF-Norges medarbeiderundersøkelse for andre år på rad og i 2018 ønsker vi å forsterke teamet med flere nye modige og dedikerte kolleger. Vi ser etter deg som har mye engasjement og driv, samt stor interesse for vann, avløp, bærekraft og miljø. Videre er det viktig at du ønsker å jobbe med utredning, utvikling, planlegging og prosjektering av framtidens løsninger for vannforsyning og avløpshåndtering.

Vi trenger flere dedikerte lagspillere som vil jobbe med oss i tverrfaglige oppdrag de neste årene og ønsker å bidra og ha fagansvar for vår framtidsrettede kompetansesatsing.

Arbeidsoppgaver vil variere fra tidligfase utredninger, konseptutvikling og rådgivning til detaljprosjektering, oppfølging i byggetiden og byggeledelse.

Vi opplever en økende oppdragsmengde innenfor rådgivning, prosjektering og prosjekteringsledelse av infrastruktur, kommunalteknikk og industriprosjekter.
Samtidig er vi involvert i flere tilbudsprosesser og tidligfase prosjektering, sammen med nasjonale og internasjonale entreprenører, etter Best Value Procurement og Offentlig Privat Samarbeid i forbindelse med store samferdselsprosjekter.

Oppdragene vi jobber med og vil strebe etter å vinne framover innebærer blant annet:

• Planlegging av bærekraftige løsninger og systemer for vannforsyning og avløpshåndtering både urbant og ruralt.
• Flomberegninger, hydrauliske analyser og overvannshåndtering langs veier, jernbane og ift. planlegging og utvikling av nye boligområder.
• Planlegging av vannverk, avløpsrenseanlegg, pumpestasjoner og høydebasseng for kommunale og industrielle formål.

Ønskede kvalifikasjoner:

Vi ser for oss at du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør og har jobbet fem år eller mer som VA-rådgiver. Dine kolleger beskriver deg som faglig dyktig, relasjonsskaper og teamorientert. Hos oss vil du få en sentral rolle, sammen med gruppelederen, i å drive faglig utvikling i teamet, og vi ser det som fordelaktig at du trives i en mentorrolle. Du vil få god mulighet til å jobbe i tverrfaglige oppdrag, utvikle deg på flere felter innenfor VA&M faget, samtidig som du vil også få anledning til å fordype deg i din spisskompetanse.

Har du erfaring fra eller kjenner du deg igjen i ett eller flere av de følgende punktene, kan det være nettopp deg vi ser etter.

• Prosjektering av ledningsanlegg i samferdsel og kommunalteknisk oppdrag
• Hydrologi og hydraulikk. Modellering, analyse og beregninger
• Overvannshåndtering i by- og sentrumsområder i samarbeid med våre landskapsarkitekter
• Utredning og planlegging av vannverk, renseanlegg og pumpestasjoner
• Drivende og effektiv med både kvalitets- og fremdriftsfokus
• Interessert i faglig utvikling
• Erfaren i bruk av 3D-prosjekteringsverktøy, gjerne Autocad/Novapoint
• God til å samarbeide og til å tenke tverrfaglig.
• Oppdrags- og prosjekteringsledelse
• Gode evner til å kommunisere og behersker norsk godt, både skriftlig og muntlig

For ytterligere informasjon er du velkommen til å kontakte Fernando eller Sivert, gruppeledere for VA&M i Trondheim og Oslo.

Fernando Perez: fernando.perez@afconsult.com eller telefon 45412494.

Sivert Denneche: sivert.denneche@afconsult.com eller telefon 93291394.

Søk stilling

Vis flere stillinger: