Vil du være med å lede prosjekter hos en av Norges største byggherrer?

Undervisningsbygg Oslo KF ble etablert 1. januar 2002 for å eie, utvikle, bygge, drifte og vedlikeholde skolebyggene i Oslo. Foretaket er Oslos største eiendomsforvalter med ca. 1,4 millioner kvadratmeter fordelt på 177 skoler og 750 bygninger. Undervisningsbygg har i dag ca. 200 medarbeidere. Vi holder til i nye og moderne lokaler sentralt på Helsfyr, med en flott kantine, trimrom - og utsikt over hele Oslo!

Arbeidsplassene i Undervisningsbygg skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile byens befolkning. Vi ønsker representasjon av kvinner og menn i alle stillinger. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke. Arbeidsforholdene vil om nødvendig bli lagt til rette for personer med nedsatt funksjonsevne.

Søkere som ønsker sin søknad unntatt fra offentlighet, bes opplyse om dette og grunngi dette særskilt. I henhold til offentlegloven § 25 kan vi være forpliktet til å offentliggjøre opplysninger om søkere som har bedt om å bli unntatt offentlighet.

Les mer om Undervisningsbygg her www.undervisningsbygg.oslo.kommune.no

FirmaUndervisningsbygg Oslo KF
FylkeOslo
Søknadsfrist09.10.2018

Undervisningsbygg Oslo KF er et kommunalt foretak i Oslo kommune, som har som oppgave å utvikle, bygge, drifte og forvalte skolebyggene i Oslo. Årlig bygger Undervisningsbygg for over to milliarder kroner, og investeringene gjelder både nybygg og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse. Vi gjennomfører mange prosjekter, fra store nye skoleanlegg til mindre utvidelser eller oppgradering av eiendomsmassen vår. Fremover skal vi blant annet bygge skoler og flerbrukshaller på Mortensrud, på Haugerud/Trosterud, på Sogn, i Bjørvika, på Skøyen/Hoff og på Voldsløkka. I tillegg har vi flere nye og spennende prosjekter, i størrelsesorden 70-500 millioner.

Klikk her for å se vår spennende prosjektportefølje

Prosjektavdelingen i Undervisningsbygg trenger flere dyktige prosjektledere, til alle faser av byggeprosjektet. Vi har spennende prosjekter i konseptvalgfase, forprosjektfase og gjennomføringsfase. Det er muligheter til å jobbe gjennomgående i alle faser.

Vi satser på innovative og miljøvennlige løsninger for fremtidens skolebygg - vil du være med?

Arbeidsoppgaver

Planlegging og gjennomføring av prosjekter, fra tildeling til overtakelse samt oppfølging under garantitiden, innenfor tildelt kostnadsramme, fastsatt tidsplan og forventet kvalitet

Som prosjektleder vil du være ansvarlig for:

  • gjennomføre konseptvalgutredning og forprosjektering i samarbeide med prosjektutvikler
  • vurdere kontraktsform og gjennomføringsstrategi for tildelt prosjekt
  • utarbeide underlag for kvalitetssikring KS2 (styringsdokument med gjennomføringsstrategi, kalkyler mm)
  • etablering av prosjektorganisasjon for tildelte prosjekter
  • utarbeidelse av budsjetter for tildelte prosjekter
  • utarbeidelse av tids- og kvalitetsplaner for tildelte prosjekter
  • kontrahering og kontraktsstyring i enkeltprosjekter
  • kontroll og styring av budsjett, fremdrift og kvalitet, med fortløpende rapportering
  • gjennomføre bestilling på endringer / tilleggsarbeider innenfor fullmaktsområdet
  • ivareta SHA krav iht. Byggherreforskriften i enkeltprosjekter
  • sørge for nødvendige offentlige godkjenninger i enkeltprosjekter, samt overholdelse av offentlige lover og forskrifter

Kvalifikasjoner

  • Stillingen krever utdannelse som arkitekt eller ingeniør, primært som sivilingeniør eller sivilarkitekt. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse
  • Du har erfaring som prosjektleder i større byggeprosjekter
  • Du må kunne lede prosjekteringsgruppen og følge opp entreprenør iht. avtalt leveranse
  • Du har erfaring med

- både tidligfase (KVU og forprosjekt) og gjennomføring, eller en av delene

- reguleringssaker

- økonomiske vurderinger på overordnet nivå i tidligfase

- å vurdere rehabiliteringsbehov

Personlige egenskaper

Det legges stor vekt på personlige egenskaper. Du er en engasjert person med stor gjennomføringsevne og gode samarbeidsegenskaper. Du er flink til å lede og motivere andre og beholder roen under høyt arbeidstempo. Du kommuniserer klart og tydelig, både muntlig og skriftlig. Du har evne til å sette deg inn i systemer og rutiner. Du har god prosessforståelse. Det er en forutsetning at du er strukturert og ønsker å utvikle deg videre som prosjektleder.

Vi tilbyr

I Undervisningsbygg vil du utvikle deg faglig og få mye ansvar og innflytelse. Du vil bli en del av et sosialt og kompetent arbeidsmiljø som sammen skal sørge for at den rekordstore byggeaktivitet på skoleområdet i Oslo gjennomføres på en god måte. Vi kan tilby utfordrende arbeidsoppgaver og konkurransedyktige betingelser, med blant annet fleksitid, gode pensjons- og personalforsikringer. Lønn etter avtale.

Klikk her for å se hvordan det er å være ansatt i Undervisningsbygg

Søknader håndteres fortløpende av Cruit AS på vegne av Undervisningsbygg.

Kontaktinfo:

Nina Rønning seksjonsleder 415 72 445
Baard H. Langballe rådgiver Cruit AS 969 11 870
Georg Hoff rådgiver Cruit AS 907 88 989

Søk stilling

Vis flere stillinger: