Prosjektleder

sker Entreprenør AS er en byggentreprenør med virksomhet på det sentrale Østlandet. Selskapet har hovedkontoret i Asker og regionkontorer på Hagan i Nittedal og i Moss. Selskapet ble etablert i 1990, den gang under navnet Sandbækken Entreprenør AS, og skiftet senere navn til Asker Entreprenør AS. Selskapet har utviklet seg til å bli et stort og solid selskap med nærmere 150 ansatte og en omsetning på 874 millioner kroner i 2017. Selskapet forventer å runde 1 milliard i omsetning i 2018. Entreprenørselskapet Ø.M. Fjeld er med sine 60% den største eieren i Asker Entreprenør.

Asker Entreprenør oppfører et bredt spekter av byggeprosjekter for både private og offentlige utbyggere.

FirmaAsker Entreprenør
FylkeAkershus
StedHagan
Søknadsfristsnarest

Asker Entreprenør søker en prosjektleder til selskapets regionkontor i Asker. Geografisk arbeidsområde vil være Oslo Syd/Vest. Regionkontoret forventer en omsetning på mer enn 400 millioner kroner i 2018.

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder i Asker Entreprenør, må du kunne håndtere både store og små prosjekter. Typiske prosjekter er skolebygg, næringsbygg og bolig.

Selskapet organiserer sine prosjekter ut fra størrelse og kompleksitet. Prosjektleder vil alltid ha tilgang på støttefunksjoner i sentraladministrasjonen og dyktige anleggsledere og formenn som leder håndverkere og underentreprenører.

Kvalifikasjoner

Du er fortrinnsvis sivilingeniør, bygningsingeniør med erfaring som prosjektleder eller anleggsleder fra entreprenørvirksomhet. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktige lønnbetingelser og bonus.
  • Et spennende og utviklende arbeidsmiljø med velfungerende systemer og rutiner.
  • Karrieremuligheter i et solid og veldrevet selskap med sunn vekst.
  • Gode pensjons- og forsikringsavtaler.

Kontaktinfo:

Ulf Sekkelsten, Hodejeger/Bedriftsrådgiver (+47) 90520259

Geir Lynne, Hodejeger (+47) 926 28 562

Søk stilling

Vis flere stillinger: