Lærlinger med oppstart høsten 2019

Gjermundshaug Gruppen er en samfunnsbevisst og innovativ aktør i anleggsbransjen, har solid økonomi, setter pris på erfaring og legger til rette for faglig videreutvikling. Gjennom lokalt familieeierskap siden 1949, har vi bygget solide og synlige verdier for samfunnet og private, så som veier, bruer, jernbane, vann- og avløpsanlegg.

Virksomheten med mer enn 275 ansatte omfatter anleggsdrift, trådløse kommunikasjonsløsninger, fjernstyring av anleggsmaskiner, rydding av eksplosiver, elektrisk infrastruktur og eiendomsutvikling.

Som spesialister på feltet har vi, i samarbeid med riksentreprenører og på egne ben, mål om å bli en solid aktør i markedet. Derfor har vi gjort store investeringer i vår maskinpark og kan blant annet skilte med store tøffe maskiner av kraftig kaliber, og det siste innen teknologi når det gjelder elektronikk, motor, hydraulikk og produksjonsmålinger. Med teknologien i orden ligger det til rette for en tidsriktig opplæringsperiode.

FirmaGjermundshaug Gruppen
FylkeFlere fylker
StedØstlandet, Midt-Norge
Søknadsfrist07.03.2019

Kort om våre selskaper:

Anlegg Øst Entreprenør AS sin virksomhet er entreprenørvirksomhet som omfatter infrastruktur veg, jernbane, vann & avløp, grunnarbeider eiendom, rivningsarbeider samt betong og tømrerarbeider med hele Østlandet som arbeidsområde. Selskapets administrasjon er lokalisert i Lillehammer. Markedsområdet er hele Østlandet.

Gjermundshaug Anlegg AS sin virksomhet er i stor grad den samme som Anlegg Øst Entreprenør AS. Selskapets administrasjon er lokalisert i Alvdal og Elverum. Arbeidsområdet er hele Østlandet og Midt-Norge.

GMM AS har spesialisert seg på større masseforflytningsjobber. Maskinparken består i hovedsak av store maskiner som påtar seg oppdrag over hele landet. De besitter imidlertid en komplett maskinpark og bemanning til å påta seg egne oppdrag. Administrasjonen er lokalisert i Oslo.

Gjermundshaug Bane AS leverer vakt og fagrelaterte tjenester til jernbanevirksomheter og jernbaneentreprenører i tillegg til at de de gjennomfører egne prosjekter. Kontorplass er Elverum. Oppdragene kan være i hele landet der det er skinnegang.

Vi søker nå lærlinger til alle disse fire selskapene med oppstart høsten 2019.

Vi anbefaler å søke fort da ansettelser kan skje løpende.

Kontaktpersoner:

Elin Beate Ludvigsen

Anlegg Øst Entreprenør AS

elin.ludvigsen@anlegg-ost.no

Ine Sjetne Bærø

GMM AS

ine.baero@bga.no

Jeanette Bjørnstad Stenseth

Gjermundshaug Anlegg AS og Gjermundshaug Bane AS

jeanette.stenseth@bga.no

Søk her