Service-elektrikere

GK Elektro leverer alt innen elektro til alle typer bygg, samt industri og datasentre. Vi har egne fagmiljøer innen service og prosjekter i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Kongsvinger, Lillehammer, Bergen, Trondheim og Tromsø. Selskapet er del av GK Gruppen som omsetter for over 6 milliarder kroner og har mer enn 3300 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist14.10.2018

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et solid flerfaglig firma?

GK Elektro AS sine kontorer i Oslo ligger i Ryenstubben 12. Her er vi samlokalisert med de øvrige GK selskapene GK Inneklima, GK Rør og GK Sikkerhet. Miljøhuset i Oslo er GKs hovedkontor og våre to serviceavdelinger på elektro teller tilsammen 45 ansatte.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Serviceelektrikere:

På grunn av økt oppdragsmengde søker vi etter service-elektrikere med stor interesse eller erfaring innen tekniske installasjoner eller bolig/privat installasjoner. Vi trenger engasjerte elektrikere som har erfaring med eller lyst til å jobbe selvstendig og utvikle seg innenfor GK sitt service-segment og jobbe tett med de andre GK-fagene i hverdagen. Våre kunder er skole- og helsebygg, industri, kjøpesenter, bolig, kontorbygg og privatkunder.

Det er ønskelig med service-elektrikere som har god teknisk innsikt og bred erfaring fra faget. Kontakt med kunder og leverandører er en del av arbeidsdagen og det er dermed en forutsetning at du behersker norsk både skriftlig og muntlig.

Søknader behandles fortløpende.

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Referanse: Service-elektrikere, GK Elektro Oslo

Kontaktperson:

Roar Rønning, Avdelingsleder, tlf. 982 19 882

Søk stilling

Vis flere stillinger: