Anleggsleder i Hokksund-området

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4,7 mrd. (2017).

FirmaVeidekke Industri
FylkeBuskerud
StedHokksund
Søknadsfrist07.10.2018

Til Hokksund-området søker vi en initiativrik, strukturert og jovial anleggsleder med kommersielt fokus og noe teknisk innsikt. Du vil få ansvaret for pukkverkene Hokksund, Burud og Kongsberg.

Som anleggsleder vil du få ansvar for pukkverkenes utvikling og totaløkonomi. Du har fokus på salg og markedsoppfølging, samtidig som du hver dag jobber for at dine medarbeidere skal trives på jobb og komme like hele hjem, som da de kom.

Samtidig vil du være en tydelig og trygg leder for dine ansatte.

Arbeidsoppgaver

Som anleggsleder vil ditt hovedansvar være pukkverkenes utvikling og totaløkonomi, herunder prissetting, kostnadsoppfølging, budsjetter og prognoser. I tett dialog med produksjonsleder vil du være med på planlegging av drift samt gjennomføring og oppfølging i henhold til vår styringsplan. Kontinuerlig forbedring (LEAN) vil være et viktig fokusområde for anleggsleder.

Du jobber proaktivt med HMS slik at Veidekkes mål om 0 skader oppnås. Dette gjøres gjennom etablering av sikkerhetskultur hos alle våre ansatte og andre involverte parter på anlegget.

Du motiverer dine ansatte til å levere kvalitetsprodukter og god kundebehandling.

Kvalifikasjoner

Du har relevant høgskoleutdanning eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg eller bergteknisk samt ledererfaring. Relevant arbeidserfaring kan erstatte formell utdannelse. Du er vant til å jobbe med ulike IT-verktøy, og gjør deg forstått på norsk (skandinavisk) både skriftlig og muntlig. Du går foran som en god rollemodell og bidrar til et godt arbeidsmiljø på anlegget.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Du bør ha noe teknisk innsikt, takle en til tider hektisk hverdag og evner å delegere ansvar og oppgaver. Vi ønsker oss en involverende, nytenkende, støttende og tilgjengelig medarbeider, som kan omgås med mennesker av alle slag.

Vi ser kort og godt etter en drivende god anleggsleder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye anleggsleder blir du en del av et godt team med glimt i øyet og hvor god humor på arbeidsplassen er viktig.

Vi tilbyr muligheter for utvikling gjennom interne lederutviklingsprogrammer i tillegg til at vi har mange bra kursopplegg gjennom Veidekkeskolen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Thor Inge Torsholt

Telefon 911 80 908

Søk stilling

Vis flere stillinger: