Produktsjef maling og interiørplater

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Optimera Sikring & Lås, Hansmark og kjedene Byggi, Flisekompaniet og Montér.
Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain, som har mer enn 179.000 medarbeidere i 67 land og er Europas største distributør av byggevarer.

For ytterligere informasjon om selskapet, se www.optimera.no

FirmaOptimera
FylkeOslo
StedØstre Aker vei 260
Søknadsfrist08.10.2018

Primære ansvarsoppgaver og arbeidsoppgaver

Vi ser etter en produktsjef som ønsker en variert og spennende arbeidshverdag, og som liker seg i spennet mellom de strategiske og operative oppgavene.

Rollen gir en unik mulighet til å utvikle seg i Norges ledende byggevarekonsern.

Du kommer inn i et faglig sterkt team preget av ønske og vilje til å skape resultater.

«Sammen bygger vi vinnere»

Hva innebærer rollen?

Som produktsjef maling og interiørplater er du ansvarlig for å optimalisere salg og inntjening gjennom verdikjeden. Du vil være organisasjonens ressurs på produktkunnskap innen maling og interiørplater, og vil ha ansvar for prissetting og kalkulasjon, samt utvikling av egne merkevarer innen området. Du skal analysere markedet, trender og konkurransebildet, og sikre en sterk og lønnsom posisjon innen området maling og interiørplater.

Det er du som vil ha ansvar for sortimentsporteføljen og videreutvikling av denne, og vil være bindeleddet mellom leverandør og bedrift. I tett samarbeid med markedsavdeling skal man også utarbeide og gjennomføre markedsaktiviteter.

Stillingen rapporterer til Kategorisjef Retail, og vil være varegruppens hovedkontakt mot logistikk-, innkjøp-, marked- og salgsavdelingen.

Er du den vi ser etter?

Vi er ute etter en som har noen års relevant erfaring, og gjerne solid kompetanse og produktkunnskap innen maling. Du må ha erfaring sortiments- og kategoristyring, pris- og lønnsomhet, og med kampanjeplanlegging - fortrinnsvis fra større/komplekse organisasjoner. Det er viktig at du har gode excel-kunnskaper og økonomisk forståelse med evnen til å se hele verdikjeden.

Hva må til?

Vi ser etter en som har høyt engasjement for malingsprodukter og er ambisiøs i forhold til mål og leveranse. Du er fleksibel med stor arbeidskapasitet og trives i en hektisk hverdag. Du jobber analytisk og strukturert, har gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeider godt med andre. Det er også viktig at du er en imøtekommende og initiativrik person.

I tillegg kjenner du deg igjen i verdiene våre: Offensive, Profesjonelle og Personlige.

Vi tilbyr

Videre tilbyr selskapet konkurransedyktige betingelser inkl. bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger, bedriftshytte, bedriftsidrettslag, mm.

Kontakt

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Orion & Partners AS:

Helge Frisch, mobil: 900 98 607

Emilie Holthe, mobil: 930 24 433

Alle henvendelser behandles konfidensielt inntil annet er avtalt med den enkelte.

Søk stilling

Vis flere stillinger: