Eiendomsbransjen i Drammen lanserer en felles eiendomsportal for kontorlokaler. Her er deltakerbedriftene samlet til kick-off på Union-området på Grønland i Drammen. Foto: Simen Falck

Lanserer felles eiendomsportal i Drammen

Store deler av eiendomsbransjen i Drammen går sammen om en felles eiendomsportal.

Tolv aktører, blant andre Bane NOR Eiendom, Union Eiendomsutvikling og Malling og Co går nå sammen om en felles eiendomsportal i Drammen kommune, skriver Drammens kommunal-private næringssamarbeid Næringsvekst 2020 i en pressemelding fredag.

De tolv eiendomsaktørene har samlet sine beste ledige kontorlokaler i én portal på www.drammenworks.no.

– Nå samler vi krefter og viser frem noe av det beste byen har å by på av tilgjengelige og attraktive kontorlokaler. Her får man flunkende nye og høyteknologiske lokaler i gangavstand fra toget eller rett ved E18, for en betydelig lavere pris enn i Oslo, sier prosjektleder for 2020, Cecilie Brunsell.

Brunsell sier hun tror bedrifter utenfor byen legger merke til det tette samarbeidet i Drammen og får øynene opp for fordelene ved å etablerer kontorer i byen.

Partnerne som deltar i kampanjen er eiendomsutviklerne Brække, Entra, Holtefjell, Oxer, Ticon, Union, Vestaksen, Papirbredden og Bane NOR Eiendom. I tillegg deltar næringsmeglerne Buskerud Næringsmegling, Eiendomssenteret og Malling og Co, heter det i pressemeldingen.