Jordskiftekandidat/jurist

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare - hver dag!

FirmaRambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist21.10.2018

Har du lyst til å bli en av Rambølls nye eiendomsrådgivere? Avdelingen Areal- og eiendomsjus utgjør et av Norges sterkeste fagmiljø innen jordskifte- og eiendomsfagene, med 15 engasjerte jordskiftekandidater og jurister.

Som eiendomsrådgiver i Rambøll får du muligheten til å arbeide faglig bredt og i allsidige prosjekter og være med å utvikle avdelingen videre.

Rambøll tilrettelegger for at våre faglig dyktige medarbeidere gis muligheten til å videreutvikle og utvide sin kompetanse, blant annet ved interne fagforum eller ulike kurs.

Arbeidssted er ved Rambølls kontor i Stavanger.

Om stillingen

Dine arbeidsoppgaver vil typisk være i prosjekter innen blant annet eiendomsutvikling og -utforming, samt grunnerverv ved utbygging av vei, jernbane, kraft og vann og avløpsanlegg.

Andre viktige oppgaver er:

  • Rådgivning i tidlig fase, videre i gjennomføringen og helt frem til sluttføringen av prosjektene
  • Bistå kunder med rådgivning innenfor grunnerverv (verdsetting, forhandlinger og ekspropriasjon)
  • Jordskifte
  • Utbyggingsavtaler
  • Seksjonering og tingrettslige problemstillinger

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Minst fem års relevant erfaring
  • Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • Motiverende og reflektert adferd
  • Sosial og selgende
  • Mastergrad fra NMBU (UMB/NLH) innenfor eiendom/jordskifte eller eiendomsutvikling. Jurister/master i rettsvitenskap med riktig praksis vil også kunne vurderes
  • Godt norsk og engelsk språk, muntlig og skriftlig

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Velkommen som søker!

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: seksjonsleder Arne Magnus Bråthen, mobil 920 20 773, e-post: arne.magnus.brathen@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: