Prosjektdirektør

Spenncon AS er en ledende leverandør av prefabrikkerte betongelementer. Selskapet ble etablert i 1961 med fabrikk i Hønefoss, og består i dag av 4 fabrikker og 5 kontorer med salg, prosjekt og konstruksjon i Norge. Selskapet er en del av Consolis Group, som er en verdensledende leverandør av prefabrikkerte betongelementer, med over 100 års erfaring og 10 000 ansatte på lokasjoner i 28 land. Spenncon AS har ca. 450 ansatte og omsetter for om lag 1 milliard NOK. Leveransene omfatter prosjektering, prosjektledelse, produksjon og montasje av betongelementer til næringsbygg, bolig, industri, parkeringshus, stadion samt bro og tunnel.

Spenncon vil være den foretrukne samarbeidspartneren i bransjen, og jobber kontinuerlig med forbedring og utvikling - herunder effektivisering av produksjonslinjer med et sterkt fokus på bærekraftig produksjon. Consolis satser tungt på digitalisering og innovasjon, og Spenncons fabrikk på Hønefoss har ansvar for konsernets pilotprosjekt på BIM (building information modeling), og prosjekteringen utvikles fra 3D til 5D.

Spenncon er sertifisert iht ISO9001 og ISO14001.

For mer info se www.spenncon.no

FirmaSpenncon
FylkeRogaland, Trøndelag, Buskerud
StedHønefoss, Sandnes eller Trondheim
Søknadsfrist10.10.2018

Lede – Inspirere – Bygge

Som prosjektdirektør vil du få en sentral rolle i videreutviklingen av Spenncon AS. Prosjektdirektøren inngår i selskapets ledergruppe og vil være med på å sikre at visjonen om å bli den beste leverandøren i den norske elementbransjen blir oppfylt.

Som prosjektdirektør får du overordnet ansvar for hele prosjektavdelingen og prosjektporteføljen; fra tidligfase prosjekt til levering og montering hos kunde. Du vil lede kompetente ledere innen prosjektledelse, salgs- og operasjonell planlegging, transport og montasje. Gjennom ditt lederansvar vil du sikre tett dialog mellom kunde og prosjektorganisasjonen, og vil i større prosjekter selv ha utstrakt kontakt mot de største kundene.

Ansvaret dekker hele Norge, og stiller krav til solid faglig og ledelsesmessig kompetanse. Du er en handlekraftig og tydelig leder, som evner å sette retning og tydelige mål for din avdeling. Du trives med endring og utvikling, kompleksitet og det å finne løsninger i tett samarbeid med dine medarbeidere og kolleger på tvers av team og avdelinger. Du kommuniserer godt både internt i organisasjonen og overfor kunder. Du er en inspirerende, inkluderende og gjennomføringssterk leder med godt overblikk og solid forretningsforståelse. Du har ledererfaring og erfaring med prosjektledelse innen nærliggende bransje, samt høyere teknisk og/eller økonomisk utdannelse.

Arbeidsted vil være tilknyttet et av Spenncons produksjonssteder; Hønefoss, Sandnes eller Trondheim. Reising må påberegnes.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Visindi AS ved Monica Strysse, tlf. 971 00 769 eller Renate Skilnand, tlf. 930 50 038. Søknad med CV sendes snarest og senest 10. oktober.

Søk stilling

Vis flere stillinger: