Prosjektleder/Prosjektingeniør

Boligbyggelaget TOBB er en ledende boligorganisasjon i Midt-Norge. TOBB skal utvikle gode boliger og bomiljø, være best på teknisk og økonomisk forvaltning samt tilby vesentlige kunde- og medlemsfordeler.

FirmaBoligbyggelaget TOBB
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.09.2018

TOBB har spennende prosjekter på gang og søker dyktige kolleger

Prosjektleder/prosjektingeniør - (100 % stilling - fast)

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være å delta i prosjektutvikling og gjennomføring av rehabiliterings-/oppgraderingsprosjekter, hele veien fra tilstandskontroll, vedlikeholdsplan, prosjektering og gjennomføring. Du vil også delta i nyboligprosjekter, både i prosjekterings- og gjennomføringsfase. Du må kunne kommunisere og samarbeide godt med folk på alle nivåer i et prosjekt, være systematisk og kvalitetsbevisst samt ha evnen til å se gode løsninger. Vi ønsker oss kolleger som er motivert for å jobbe hardt for å nå mål sammen med oss. God forståelse for bygningsfysikk er viktig. Erfaring fra prosjektledelse eller oppfølging av byggeprosjekter ønskes, men oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Vi tilbyr

Hos oss blir du en del av et faglig sterkt og tverrfaglig arbeidsmiljø som verdsetter effektivitet, kvalitet - og godt humør. Du får gode kolleger som er opptatt av at du skal trives og konkurransedyktige betingelser. Engasjement, god lagånd og stolthet for virksomheten kjennetegner hele organisasjonen. Gode utviklingsmuligheter er en selvfølge, sammen med varierte og utfordrende arbeidsdager.

Spørsmål om stillingen

Runar Skippervik

avdelingsleder

Telefon 918 85 339

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: