Rådgiver / Ingeniør, Overvann innen byutviklings- og samferdselsprosjekter

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo, Østfold
StedOslo eller Fredrikstad
Søknadsfrist05.10.2018

Er du klar for nye utfordringer innen byutvikling og samferdsel? Nå søker vi en rådgiver/ingeniør med god forståelse for hydrologi og med detaljerfaring innen design og planlegging.

COWI har i den senere tid vunnet flere store sykehusprosjekter, helsebygg, flyplassutbygginger, skoleprosjekter, kontor og næringsbygg og infrastrukturprosjekter. Vi har derfor behov for flere dyktige personer til vårt team. Med et stor spenn i prosjekter, med hensyn til både størrelse, kompleksitet og faglig innhold, får du jobbe med spennende og faglig utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer.

OPPDRAGSLEDELSE OG VARIERT ARBEID

Den vi leter etter er selvstendig og skal arbeide med overvann innen byutvikling- og samferdselsprosjekter. Du må derfor ha god breddeforståelse for byutvikling og samferdsel. Du skal også delta i – og ha ansvar for – utarbeidelse av tilbud.

I COWI er alle fagområder samlet i samme hus, hvor våre fageksperter samarbeider integrert inn mot andre fagmiljøer. Kjennetegnet for mange av våre prosjekter er at de er flerfaglige, store og av stor samfunnsmessig betydning.

DU ER INITIATIVRIK OG GOD TIL Å SKAPE RELASJONER

Samtidig som du er god til å skape kunderelasjoner, er du også god til å ta initiativ og fullføre dine oppdrag. Du trives med høy grad frihet under ansvar, og er både strukturert, selvgående og initiativrik. Vi forutsetter at du har bachelor- eller mastergrad innen relevant område, og minimum 2 års erfaring. Vi ber om referanser innen byutvikling og fra samferdselsprosjekter.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode muntlige og skriftlige fremstillingsevner
  • Du er praktisk anlagt
  • Du har gode samarbeidsevner
  • Du er løsningsorientert
  • Du har førerkort klasse B

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 05. oktober

Arbeidssted: Oslo/Fredrikstad

Kontaktperson: Rolf Sverre Aksnes, Vice President, tlf: 901 04 715

Søk stilling

Vis flere stillinger: