Nyutdannet 2019 - lavspent eller tele

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.11.2018

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover noe annet enn nudler til lunsj, og helt klart diskusjoner der du kan nerde på bane, men også der du må leve deg inn i nye fag. På Swecos hovedkontor på Vækerø er vi 450 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og som jobber på tvers for å finne innovative og smarte løsninger til kundene våre

Du er en sivilingeniør eller ingeniør innen elektro eller tele som har lyst til å jobbe sammen med 20 engasjerte rådgivere på Bane-gruppen i Oslo. Her flyr tiden med alt fra prosjektledelse, sporplanlegging, kontaktledning, og lavspent baneelektro, samt tele i spennende oppdrag som InterCity Østfoldbanen, InterCity Dovrebanen og Vestfoldbanen og flere store trikkeprosjekter i Oslo og Bergen.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Bygge relasjoner og være en lagspiller.
  • Lytte til og forstå kundens behov.
  • Jobbe analytisk og strukturert.
  • Snakke og skrive norsk.
  • Ha godt humør, ta initiativ og vise engasjement, også i krevende situasjoner.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Lavspentelektro eller tele.
  • Utarbeiding av 3D-modeller/samordningsmodeller.
  • Utarbeiding av tilbudsbeskrivelse og tilbudsgrunnlag.
  • Prosjekteringsledelse.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid.

Vi lover deg tidlig ansvar, en fleksibel arbeidshverdag og kolleger som både inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler rett ved vannet på Vækerø). Oppstart er sommer/høst 2019.

Søknader behandles forløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Petter Skjelsbæk

Avdelingsleder vei og bane

975 38 922

petter.skjelsbaek@sweco.no

Torgeir Sønstabø

Gruppeleder

+47 977 01 502

torgeir.sonstabo@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: