Byggeleder Etterstad-Hellerud

Sporveien leverer reiser med trikk, T-bane og buss med hovedvekt i Oslo, Akershus, Oppland og Vestfold. Selskapet er Norges største leverandør av kollektivtransport målt i antall reiser og frakter årlig om lag 267 millioner passasjerer. Konsernet har om lag 3 700 ansatte og omsetter årlig for 4,7 milliarder kroner.

Infrastruktur og prosjekter har ansvaret for å vedlikeholde, bygge og forvalte konsernets eiendommer og infrastruktur for trikk og T-bane - herunder stasjoner, tuneller, bygninger og skinnegang. Enheten har om lag 440 medarbeidere fordelt på lokasjonene Tøyen, Etterstad og Holtet i Oslo. I løpet av 2017 ferdigstilte enheten trikkeprosjekter i Prinsensgate og på Ekebergbanen, i tillegg til likerettere på Veitvet og Huseby. Enheten står overfor store og spennende utfordringer knyttet til utvikling av fremtidens kollektivtrafikk. Vedlikehold og drift av infrastrukturen skal opprettholdes samtidig som behovet for investeringer i ny og utbedret infrastruktur øker betydelig.

FirmaSporveien
FylkeOslo
Søknadsfrist07.10.2018

Bli kjent med Sporveien AS

Sporveien skal oppgradere 1,8km T-bane mellom Etterstad og Hellerud til ny standard med høyere kjørehastighet. Prosjektet omfatter blant annet ny tunneltrasé på deler av strekningen, to nye T-banebruer og full oppgradering av Brynseng stasjon med bredere midtplattform, nye sideplattformer, tekniske installasjoner samt tilrettelegging for et fremtidig torgbygg. Byggestart for forberedende arbeider er planlagt i 2019, mens hovedarbeidene har planlagt oppstart 2020 og avslutning i 2022. Prosjektets totale kostnadsramme er 1337 mill.kr. Se prosjektets hjemmeside for mer informasjon: https://www.sporveien.com/inter/prosjekter/prosjekt?p_document_id=3119045

Sporveien søker etter en byggeleder som skal ha kontraktsansvaret for kontraktene F1 Forberedende arbeider og U1 Underbygning og Brynseng stasjon.

Arbeidsoppgaver:

  • Bistå prosjekteringsleder med faglig bistand i prosjekteringsfasen
  • Kvalitetssikring av konkurransegrunnlag
  • Ansvaret for fremdrift og koordinering av entrepriseanskaffelsene
  • Oppfølging av fremdrift, økonomi og kvalitet
  • Oppfølging og arbeidsledelse av kontrollingeniører innen alle fag
  • Lede byggemøter, ferdigbefaringer, overtakelsesforretning og andre særmøter
  • Koordinere med andre byggeledere i prosjektet
  • Ivareta byggherrens interesser ovenfor entreprenørene

Kvalifikasjoner:

Relevant høyere utdanning, fortrinnsvis ingeniør/siv.ing eller tilsvarende innen bygg, anlegg eller annen relevant fagretning. Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, anbefaler vi at den godkjennes av NOKUT ( www.nokut.no).

  • Minimum 5 års erfaring er ønskelig, fortrinnsvis fra byggherresiden av prosjekter, gjerne innen samferdsel og/eller vei
  • Kunnskap om krav og standarder innenfor bygging og drift av jernbaneanlegg
  • God teknisk forståelse for ulike fag
  • God kontraktsforståelse, gjerne i ulike kontraktsformer og standarder
  • Gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper:

Vi søker en selvstendig byggeleder som har evne til å koordinere både internt og eksternt i komplekse prosjekter. Du må være løsningsorientert og god til å samarbeide med andre på tvers av fag og bakgrunn. Du jobber systematisk, du er engasjert, kvalitetsorientert og flink til å prioritere oppgaver. Vi legger vekt på at du kjenner deg igjen i våre verdier som er samhandlende, engasjert og pålitelig.

Hvorfor Sporveien:

  • Sporveien er en samfunnsviktig arbeidsgiver med stor betydning for miljøet, bylivet og kollektivtrafikken. Vi ønsker å tilrettelegge for et grønnere samfunn, og jobber for å levere mest mulig kollektivtrafikk for pengene slik at flest mulig lar bilen stå, og heller reiser kollektivt
  • Stor påvirkningskraft i et fleksibelt miljø og du får jobbe bredt innen faget
  • Et godt etablert prosjektmiljø og store ansvarsområder
  • Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer og fagmiljøer, som legger vekt på trivsel med takhøyde, mangfold og humor
  • Meget gode tilbud for videreutvikling og kompetanseheving.
  • Konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår
  • Trimrom, treningsstøtte og bedriftsidrettslag
  • Frikort for kollektivreiser på Ruter sitt rutenett i Oslo og Akershus og på Flybussekspressens linje FB 2 og FB 5. Frikortet gjelder ikke på NSB, Flytoget og Flybussekspressens andre linjer. Frikortet gjelder for deg og din familie (barn under 16 år).

Arbeidssted vil variere med prosjektene, men vil være i Oslo-området.

Det er viktig at du kan identifisere deg med våre verdier; Pålitelig, Engasjert og Samhandlende og kan være en tydelig kulturbærer av dette.

Vi er stolte av vårt mangfold blant våre ansatte og ønsker søkere uavhengig av kulturell bakgrunn, kjønn og alder. Vi er underlagt offentlighetsloven. Dette innebærer at offentlige søkerlister kan bli utarbeidet (§ 25). Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater gjennom Semac AS.

Søknad og CV sendes innen 7. oktober.

Link International Norge AS bistår oss i denne rekrutteringsprosessen og spørsmål om stillingen kan rettes til rekrutteringsrådgiver Sverre Bragstad på tlf 906 59 283 eller mail bragstad@linkinternational.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: