Salgs- og Supportansvarlig

Mestergruppen er et av Norges største konsern innen byggevarehandel, huskjededrift for boligentreprenører og eiendomsutvikling. Vårt mål er å være førstevalget for boligbyggere og byggevareforhandlere.

Mestergruppen eier byggevarekjedene Byggtorget, Byggeriet og XL-BYGG med til sammen rundt 220 byggevareutsalg over hele landet, samt huskjedene Mesterhus, Systemhus og Blink Hus med mer enn 280 medlemsbedrifter. I tillegg driver konsernet eiendomsutvikling gjennom Mestergruppen Eiendom og tilbyr arkitekt- og rådgivningstjenester gjennom selskapene Unikus, Blink Hus Arkitekter og Klepp Prosjektering. Videre er gruppen en av landets største hytteprodusenter, med kjente merkevarer som Saltdalshytta og Røroshytta i porteføljen – samt en ledende takstol- og precut-produsent gjennom Pretre.

Mestergruppen har Ferd AS som sin største eier, men også medlemmer av de ulike kjedene utgjør en betydelig del av konsernets aksjonærer. Ferd er et familieeid investeringsselskap som satser på verdiskapende eierskap i virksomheter og finansielle investeringer.

Omsetningen til Mestergruppen er på rundt 8,4 milliarder kroner.

FirmaMestergruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist30.09.2018

Har du solid kjennskap til byggevarebransjen og er god til å bygge relasjoner med folk?

SALG- OG SUPPORTANSVARLIG DIGITALE HANDELSØSNINGER I MG BYGGEVARE

Har du solid kjennskap til byggevarebransjen og er god til å bygge relasjoner med folk? Er du interessert i digitale løsninger, og kan formidle dette til proffkunder og selgere på byggevarehus? Da er du kanskje vår nye salg- og supportansvarlig for digitale handelsløsninger i Mestergruppen Byggevare.

Vi ser etter en person som vil hjelpe våre byggevarehus og proffkunder med å lykkes i å få en mer effektiv hverdag ved å bruke digitale handelsløsninger.

Rollen omfatter oppfølgning av kunder og selgere i Mestergruppens kjedekonsepter, Byggtorget og XL-BYGG, samt Mestergruppens huskjedekonsepter.

Dette er en fulltidsstilling i avdelingen Digitalisering innunder Mestergruppen Byggevare. Se video om Mestergruppen her: https://vimeo.com/user75851462/review/289433420/a39ab7bc40

ARBEIDSOPPGAVER INKLUDERER:

  • Drive utrulling til medlemmer i Byggtorget og XL-BYGG

- Selge inn våre digitale handelsløsninger til byggevaremedlemmer

- Oppfølging av byggevarehus/selgere den første tiden etter utrulling av nye løsninger. Videreformidling av problemer og behov ved varehuset til rette vedkommende (internt i Mestergruppen, eksterne leverandører)

  • Skape omsetning via digitale handelsløsninger ved å følge opp selgere på varehusene og deres proffkunder

- Opplæring av ansatte på varehus som tar i bruk digitale handelsløsninger fra Mestergruppen

- Bistand i opplæring av proffkunder – medlemmer i Mestergruppens huskjedekonsepter og andre proffkunder

- Bidra til å promotere Mestergruppens digitale løsninger på messer og andre arrangementer i Mestergruppens og medlemmers regi

- Følge utvikling i omsetning og bruk og vurdere særlig oppfølgning av varehus / kunder med større behov / potensial

  • Support:

- Førstelinjebistand til selgere som har spørsmål eller problemer knyttet til egen eller kunders bruk av digitale handelsløsninger fra Mestergruppen

- Videreformidling av tekniske problemer til korrekt 2. linje

  • Bidra til videreutvikling av våre digitale handelsløsninger ved å samle inn og videreformidle behov fra brukerne til produktansvarlige i Mestergruppen

Stillingen vil bli målt på omsetning via digitale kanaler, utrullingstakt og antall aktive kunder / brukere.

Stillingen rapporterer til Head of digital strategy and ecommerce og medfører ikke personalansvar. Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø, og konkurransedyktige betingelser. Du får samarbeide med våre mange dyktige medlemmer og kolleger, og du vil få en svært variert arbeidshverdag.

Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt Finn Klepsvik hos vår rekrutteringspartner Impact AS på telefon 907 999 75. Stillingen vil innebære vesentlig reisevirksomhet til våre medlemmer og kunder i Norge.

Søk stilling

Vis flere stillinger: