Trolleybuss - prosjektering grunnarbeid

Techconsult AS er et norsk selskap som tilbyr konsulent- og rekrutteringstjenester til oppdragsgivere innen de tekniske og prosjektadministrative fagområdene.

Selskapet har kontorer i Bergen, Oslo, Stavanger og Molde i Norge samt Teesside (Newcastle) i Storbritannia.

Techconsult AS opererer nasjonalt og internasjonalt i segmentene Offshore, Bygg og Anlegg, Energi, Skip og Industri samt offentlige og halvoffentlige foretak.

FirmaTechconsult
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist10.10.2018

Techconsult er bindeleddet mellom dyktige mennesker og krevende jobber.

Selskapet har inngått rammekontrakt med Bybanen i Bergen knyttet til tjenester innen prosjekt- og byggeledelse, prosjekteringsledelse m.m.

Bybanen, byggetrinn 4, dekker strekningen Bergen Sentrum – Fyllingsdalen og er beregnet fullført rundt 2021/22.

For dette prosjektet søker vi nå etter kandidat til prosjektering av grunnarbeid for Trolleybuss.

Stillingens arbeidsoppgaver:

Arbeidet omfatter de totale prosjekteringsaktiviteter som er nødvendige for å ferdigstille utbyggingen av arbeidene som inngår i prosjektet.

Leverandøren er ansvarlig for fullførelsen av de totale prosjekteringsaktiviteter og innestår for kompletthet, kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet osv. i leveransen.

Prosjekteringen skal utføres i tråd med de krav som stilles til profesjonsansvaret, og skal oppfylle en streng aktsomhetsnorm. Prosjekteringen skal ha sitt grunnlag i faglig forsvarlige vurderinger, og skal samsvare med anerkjent praksis innenfor de aktuelle fagfelt ved å oppfylle faglig god standard. Den prosjekterende skal kvalitetssikre og føre kontroll med egne leveranser.

Dine kvalifikasjoner:

Det kreves utdanning som sivilingeniør, ingeniør eller tilsvarende innen de relevante fagdisipliner. Lengre erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Erfaring fra prosjektering eller drift av lignende anlegg vektlegges. De tilbudte ressurser bør tilsammen dekke de nødvendige kompetanser for utførelse av oppdraget. Dette omfatter blant annet:

  • God dokumentert kunnskap og erfaring med prosjektering av fundamenter for master, likeretterstasjoner og føringsveier for kabler under bakken
  • God dokumentert kunnskap og erfaring innen kartlegging av eksisterende infrastruktur under bakken for å unngå kollisjoner med nye fundamenter og føringsveier
  • God dokumentert kunnskap og erfaring med samarbeid med offentlige instanser som Samferdsel HFK, Statens Vegvesen og BKK Nett

Stillingens spesifikasjoner:

Søknadsfristen for denne stillingen er 09.10.18, men vi vil vurdere kandidater for lignende, evt. andre aktuelle stillinger fortløpende.

Arbeidssted: Bergen

Oppstart: Januar 2019

Varighet: Juni 2019

Techconsult tilbyr deg som ansatt:

  • Markedsmessige betingelser
  • Faglig utvikling og fleksibilitet gjennom å jobbe i prosjekter hos de største aktørene inne olje-, gass- og landbasert industri
  • God oppfølging av den enkelte medarbeider
  • Forsikringsordninger
  • Sosiale aktiviteter for de ansatte
  • Støtte til fysisk utvikling og trening

Techconsult legger stor vekt på å være nær sine ansatte, og være en profesjonell, trygg og hyggelig arbeidsgiver der du tydelig skal merke at du er i fokus.

Har du spørsmål rundt stillingen er det bare å kontakte meg, Ronny Meyer, på e-post: ronny.meyer@techconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: