Nyutdannet veiplanlegger 2019

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Sweco er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur. Swecos 14 500 ingeniører, miljøeksperter og arkitekter jobber hver dag med å planlegge og utforme fremtidens byer og samfunn. Selskapets ansatte utfører årlig titusenvis av oppdrag i rundt 70 land over hele verden. I Norge har Sweco 1 350 ansatte og 26 kontorer over hele landet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist11.11.2018

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover noe annet enn nudler til lunsj, og helt klart diskusjoner der du kan nerde på vei, men også der du må leve deg inn nye fag. Swecos hovedkontor på Vækerø teller rundt 450 engasjerte rådgivere som brenner for alt fra landskapsarkitektur til bærekraftige bygg, og som jobber på tvers for å finne smarte løsninger til kundene våre. I Oslo er vi 15 veiplanleggere, og for tiden jobber vi med alt fra motorveier til gang og sykkelløsninger, terminaler og adkomster.

Vil du vil bli med?

Vi ser for oss at du fullfører bachelor eller master innen relevante ingeniørfag sommeren 2019, og at du selvfølgelig har lyst til å jobbe med veiplanlegging. Du kommer til å bli kastet inn i ett eller flere prosjekter, men vil også få tett oppfølging fra våre eksperter.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Bygge relasjoner og få det beste ut av andre.
  • Lytte til og forstå hva kunden har behov for.
  • Jobbe analytisk og strukturert.
  • Ta initiativ og vise engasjement, også i krevende situasjoner.
  • Snakke og skrive norsk.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Prosjektering i Novapoint 20.
  • Beskrivelser etter prosesskoden og NS.
  • Visualisering av prosjekter i f.eks Infraworks.
  • Fag-, ledelse-, og prosjektarbeid.

Vi lover deg ansvar, fleksibilitet og kolleger som inspirerer og hjelper deg. (Og fem ukers ferie + fri i romjul og påske, sosiale arrangementer og goder, konkurransedyktig lønn og moderne kontorlokaler rett ved vannet på Vækerø.) Oppstart er vår/sommer 2019.

Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Tone Lise Aunan

Gruppeleder

+47 41025621

tonelise.aunan@sweco.no

Søk her

Vis flere stillinger: