Nyutdannet veiplanlegger 2019

Vil du være med å forme fremtidens byer og samfunn? Da er Sweco stedet for deg. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer - rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig og engasjert i kundenes prosjekter med etterspurt kompetanse.

Sweco er Europas største rådgiverselskap innen teknikk, miljø og arkitektur. Swecos 14 500 ingeniører, miljøeksperter og arkitekter jobber hver dag med å planlegge og utforme fremtidens byer og samfunn. Selskapets ansatte utfører årlig titusenvis av oppdrag i rundt 70 land over hele verden. I Norge har Sweco 1 350 ansatte og 26 kontorer over hele landet.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist11.11.2018

Er du klar for noe mer enn skolebenken? Kanskje et av landets beste fagmiljøer kan friste? Vi lover et arbeidsmiljø fritt for hybelkaniner og fullt av gode kolleger som drives av å skape smarte, fremtidsrettede løsninger for kundene våre. For å få det til må vi jobbe på tvers, samtidig som vi hele tiden sørger for å lære og utvikle oss.

I gruppen samferdsel er vi i dag 11 ansatte som jobber innenfor alle plannivåer. Vi er langt fremme i modellbasert planlegging og benytter oss av erfaringer gjort i andre store prosjekter i Sweco Norge. For tiden er vi involvert i byggingen av en delstrekning av sykkelstamvegen mellom Stavanger og Sandnes og med to av delstrekningene på Bussveien.

Nå håper vi du vil være med

Vi ser for oss at du fullfører bachelor eller master innen relevante ingeniørfag våren 2019, og at du selvfølgelig har lyst til å jobbe med veiplanlegging. Du kommer til å bli kastet inn i ett eller flere prosjekter, men vil også få tett oppfølging fra våre flinke fagfolk.

Dette er du allerede skikkelig god til:

  • Bygge relasjoner og få det beste ut av andre.
  • Lytte til og forstå hva kunden har behov for.
  • Jobbe analytisk og strukturert.
  • Ta initiativ og vise engasjement, også i krevende situasjoner.
  • Snakke og skrive norsk.

Dette kommer du til å bli enda bedre til:

  • Modellering av samferdselsanlegg på alle plannivå

Søknader behandles fortløpende. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev, vi er enda mer interessert i hva du svarer på spørsmålene i søkeskjemaet.

Kontaktpersoner:

Finn O.G. Estensen

Gruppeleder Samferdsel

+47 97628063

finn.estensen@sweco.no

Søk her

Vis flere stillinger: